Sunday, May 19, 2024

Roto NT Designo – Het verborgen voordeel

De verborgen scharnieroplossing voor hoge vleugelgewichten tot 150 kg

 

Met een mooi huis nemen ook de eisen aan het raamdesign toe. Ons verborgen liggende scharnierzijde Roto NT Designo voor hout- en kunststoframen slaagt met vlag en wimpel voor deze discipline: geen van buiten zichtbare scharnieren, geen afdekkappen – niets stoort het uiterlijk van het raam. Hoe minder er van de techniek te zien is, hoe beter!

De estheet onder het raambeslag uit het Roto NT programma is volledig in het Roto NT bouwdoossysteem geïntegreerd, zodat u ook hierbij kunt profiteren van alle voordelen met betrekking tot de uitvoering en montage.

Ons hoogwaardige draai-kiepbeslagsysteem Roto NT voor hout- en kunststofprofielen voor de meest uiteenlopende raamvormen zet wereldwijd maatstaven als technologie- en marktleider en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, bedieningscomfort, duurzaamheid en design.

 

 

Comfort

Het wooncomfort heeft grote prioriteit bij de consument. Ons Roto NT-beslagsysteem is gebaseerd op een beproefd concept dat door een uitgebreide reeks accessoires geen klantenwens onvervuld laat en tegemoet komt aan individuele behoeften om het dagelijkse leven aangenamer te maken.

 

Beveiliging

Het NT Designo-systeem is gecertificeerd voor de realisatie van veiligheidsniveau RC2 voor hout en pvc-profielen en RC3 voor sommige pvc-systemen. Het veiligheidsniveau is makkelijk aan te passen aan uw vereisten. Roto-nokken en -sluitstukken zijn onderling verwisselbaar. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een standaard ‘open’ sluitstuk of een geïntegreerd veiligheidssluitstuk te gebruiken in combinatie met een paddenstoelnok.

Om te voldoen aan strengere beveiligingsvereisten is het ook makkelijk om bijkomende beveiligingssystemen toe te voegen, zoals centrale sloten met tegengestelde beweging voor dubbelnokken of stalen haken. Deze onderdelen kunnen interessant zijn voor klanten die deurkozijnen willen op kwetsbare plaatsen.

 

 

Slijtvast

Roto NT Designo biedt reeds een uitstekende corrosiebescherming dankzij de RotoSil Nano oppervlaktecoating. Binnenkort zullen alle Roto beslagonderdelen worden afgewerkt met RotoSil Level 6, onze verbeterde coating voor extreme omgevingen.

De smeerdepots zijn makkelijk toegankelijk en ontworpen om de bewegende delen continu te smeren zodat er enkel een minimaal jaarlijks onderhoud nodig is om te voldoen aan de Roto-garantie.

 

 

Geschikt voor

  • Draai-/draai-kiepramen van het kozijnmateriaal hout en kunststof
  • Vleugelgewichten tot 150 kg

 

Ecowaarden

Naast de visuele voordelen van verborgen scharnieren is Roto NT Designo ook de ideale keuze voor ramen in ecologische gebouwen. Het verborgen beslag maakt een ononderbroken afdichting rond het kozijn mogelijk zodat strenge luchtisolatievereisten makkelijker kunnen worden behaald. Het systeem is ook geschikt voor smalle frames en diepe profielen, en in combinatie met de maximale belasting van 150 kg, ook voor dikkere en zwaardere glaspartijen.

 

Lees alles over Roto Designo en klik op linken  hieronder

Roto designo

 

Grepen

Als greepvarianten kunt u beschikken over onze draai-kiepgrepen uit het klassieke RotoLine en het moderne RotoSwing RotoSwing greepprogramma.

 

 


 

bedrijfspagina