Monday, July 15, 2024

Respo Group

respo group

 

 

Hersteldienst voor ramen en deuren

SKK voert herstellingen uit op ramen en deuren. Verder zijn we gespecialiseerd in onderhoud en (energetische) verbetering van bestaande ramen en deuren. Onze techniekers hebben verstand van hang- en sluittechniek, profielsystemen en geïntegreerd beslag. SKK werkt in heel België en Luxemburg voor syndicus, woonzorg centra, facility management, (commerciële) gebouwen beheerders, Verenigingen van mede Eigenaren en particuliere woningbezitters.

Ondersteuning vindt plaats op het hoofdkantoor in Dessel waar enthousiaste collega’s zich inzetten voor de planning van techniekers, communicatie met bewoners, materiaalvoorziening en administratieve afhandeling.

 

Een klemmend raam, een deur die niet meer sluit, kapot hang- en sluitwerk, inbraak- of brandschade, tocht- en vochtklachten….

U kunt terecht bij onze servicedienst voor het verhelpen van klachten aan kunststof, aluminium en houten draaiende delen zoals ramen, deuren en schuifpuien).

Uw reparatieverzoek kunt u telefonisch of per email bij ons melden.

 

 

 

 

 

Respo group is snel ter plekke en zorgt voor een professionele reparatie van uw probleem.

 

Wij hebben een landelijk netwerk van techniekers die beschikken over de technische kennis en vaardigheden om herstellingen snel en vakkundig uit te voeren.

 

8 van de 10 klachten in één keer opgelost!

De Respo-group techniekers beschikken over technische creativiteit én een gevarieerde busvoorraad materiaal en

Soms is het niet mogelijk om de klacht in één keer te verhelpen, bijvoorbeeld omdat er specialistisch materiaal besteld moet worden. In die gevallen treft de technieker een noodvoorziening en wordt de herstelling afgemaakt tijdens een vervolgafspraak. Is er een bouwkundige ingreep nodig of is er een nieuw raam/deur nodig dan kan de technieker u daarover adviseren. gereedschap. Hiermee lossen zij veel klachten in één keer op, ongeacht het merk of type profiel en beslag.  In de Respo-group -Vakschool trainen monteurs hun technische vaardigheden en worden ze regelmatig geïnformeerd over nieuwe technische ontwikkelingen.

 

 


Preventief onderhoud zorgt voor financieel en energetisch voordeel:

  • Levensduurverlenging van ramen, deuren en het hang- en sluitwerk
  • Verduurzaming van wooncomfort: minder tocht- en vochtklachten en betere bediening en beveiliging van ramen en deuren
  • Optimale balans tussen isolatie en ventilatie en geen onnodige slijtage

Ramen en deuren die regelmatig een onderhoudsbeurt krijgen gaan langer mee. Bovendien blijft het hang- en sluitwerk beter werken, wat zorgt voor betere isolatie en ventilatie. Zo draagt periodiek onderhoud bij aan een goed binnenklimaat, het voorkomt vocht- en tochtklachten én zorgt ervoor dat inbraakpreventie optimaal blijft werken.

 

Met een onderhoudsovereenkomst van SKK bent u verzekerd van een periodieke onderhoudsbeurt in een cyclus van drie jaar. De monteur inspecteert en smeert het hang- en sluitwerk, stelt draaidelen opnieuw af en verhelpt kleine mankementen. Hiermee voorkomt u vroegtijdige slijtage, defecten en ongemak.

 

 


Contact

Opzoek naar service voor ramen of deuren?

Respo Group repareert snel en vakkundig kozijnen en hang- en sluitwerk in heel België en Luxemburg. Spoedreparaties binnen één dag. Onze servicemonteurs zijn snel ter plaatse en hebben een gevarieerde busvoorraad waarmee ze 8 van de 10 klachten direct 

 

Schans 1 B – 2480 Dessel

Heeft u al een afspraak en wilt u deze wijzigen?  Bel ons op 014 96 06 13 !

Het SKK-specialisme komt het best tot zijn recht bij kunststof, aluminium én houten ramen en deuren voorzien van geïntegreerd hang- en sluitwerk.