Monday, July 15, 2024

Wilms | Rolluiken – Zonwering

 

 

wilms logo meerhout

 

WILMS NV

Molsebaan 20
B – 2450 Meerhout

+32 (0)14 36 99 70
info@wilms.be

www.wilms.be

 

 

Met Wilms kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaart u aanzienlijke extra kosten uit (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we u tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

 

In 1975 begonnen we als een klein, bescheiden familiebedrijf. Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot wie we nu zijn: een bekende, vaste waarde voor rolluiken, zonwering en ventilatie. Onze drang naar verbetering en innovatie heeft ervoor gezorgd dat we ons terecht pioniers op de markt mogen noemen. Ons logo kan dan natuurlijk niet achterblijven. We hebben gekozen voor een gestroomlijnder logo in donkerblauw en wit. Herkenbaar, to the point en duidelijk. Honderd procent Wilms.

 

COMFORT, RUST & BESCHERMING

rolluiken wilms zonwering wilms ventilatie wilms

 

Schaduwmeesters

Meer dan honderdzestig medewerkers zetten zich dagelijks in om producten van topkwaliteit af te leveren. Achter de schermen gebeurt de magie: puur vakmanschap zodat onze klanten kunnen genieten van schaduwtoepassingen die uitblinken in functionaliteit, design en gebruiksgemak. Onze medewerkers zijn dus ware schaduwmeesters.

Onze waarden

Wilms zelf verandert niet. We blijven onze waarden hoog in het vaandel dragen. Je vindt bij ons de meest innovatieve, duurzame en comfortabele producten van de markt. We creëren een sfeervol schaduwspel op maat van iedere woning en bieden bescherming. Zo zorgen we voor gemoedsrust bij zowel onze partners als hun klanten.

 

 

 

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Opleidingen spelen hier een zeer belangrijke rol in. Onze interne medewerkers krijgen een intensieve opleiding en worden continu bijgeschoold. Niet enkel onze eigen medewerkers worden door ons bijgeschoold, jaarlijks ontvangen we ook talrijke klanten en hun medewerkers in ons eigen opleidingscentrum voor gratis productopleidingen. Het is dankzij dit doorgedreven opleidingsbeleid, zowel intern als voor onze externe partners, dat we kunnen garanderen dat steeds op de beste manier wordt geholpen. Waar en bij wie u ook om informatie vraagt.