Wednesday, April 24, 2024

Wilms Schaduwdagen

ontvang een gratis windsensor bij aankoop van je Wilms zonnescherm

Naar goede gewoonte pakt Wilms ook in 2021 uit met een voorjaarsactie op onze zonneschermen. Maak kennis met de Wilms Schaduwdagen.

 

Wilms schaduwdagen

Kwaliteit als verkoopsargument

Na de cashback actie gooien we het dit jaar over een andere boeg. Elke eindklant krijgt van Wilms een gratis windsensor ter waarde van 150 euro bij de aankoop van een Wilms zonnescherm. Afhankelijk van het type motor betreft de windsensor een Selve Comeo 3D, Somfy Eolis 3D Wirefree of Somfy Eolis (bij smalle schermen).

Met deze actie bieden we de eindklant een kwalitatieve upgrade van zijn aankoop. Tegelijk geven we jou als Wilms verdeler de kans om een mooi voordeel aan te bieden aan jouw eindklant. Een sterk argument in je verkoopgesprek!

Wilms schaduwdagen

Praktisch en voorwaarden

De actie start op maandag 1 maart 2021 en loopt tot en met 31 mei 2021. De datum van de ondertekende bestelbon geldt als bewijs. Je vindt de volledige actievoorwaarden op www.wilms.be/actie.

Hoe werkt het praktisch? Vermeld de windsensor steeds op de bestelbon, onze collega’s van B2B en order zorgen ervoor dat de sensor wel geplaatst wordt, maar niet gefactureerd. Makkelijk voor jou!

 

Promoot de actie ook in je eigen regio!

Ons marketingteam zet de Wilms Schaduwdagen nationaal in de kijker met advertenties in kranten en tijdschriften, een artikel op wilms.be en een uitgebreide campagne op social media.

Zelf kan je de actie ook promoten in je showroom, met advertenties of op jouw digitale kanalen. Je kan een affiche, flyer en standaardberichten downloaden op Wilms World, onder de rubriek marketing/schaduwdagen.

Je kan de meest gebruikte materialen hieronder ook rechtstreeks downloaden:

 

Een leuke extraatje

Traditiegetrouw verbinden we een mooie incentive aan deze actie. De Wilms dealer die eind mei het meeste zonneschermen met gratis windsensor verkoopt krijgt van ons een gloednieuwe iPhone 12. Zo ben je altijd bereikbaar voor je klanten en kan je nog mooiere foto’s maken van je werk.

Deze actie is een organisatie van Wilms nv, Molsebaan 20 in 2450 Meerhout. Voor vragen over deze actie kan je terecht op marketing@wilms.be.

  

wilms rolluiken zonwering
bedrijfspagina