Wilms Lenteactie zonwering

lenteactie zonwering wilmsZONWERING

zonwering lenteactie wilms

 

Verticale screens zijn dé oplossing om licht binnen te laten, maar de storende zonnestralen buiten. Ontdek dit en nog vele andere voordelen van verticale screens.

Voorkom oververhitting

Zonwering dient eerst en vooral om de zon buiten te houden. In de warme zomermaanden kan u genieten van een optimaal binnenklimaat dankzij verticale screens. Deze blokkeren immers de warme zonnestralen nog voor ze de kans krijgen om de woning te betreden. Uiteraard leidt dit tot energiebesparing want u hebt geen dure airconditioning meer nodig om de ruimte op temperatuur te houden.

Het perfecte zicht

Het grote voordeel van screens is dat uw zicht naar buiten deels behouden blijft. Zo kan u nog steeds genieten van uw tuin terwijl u de zon buiten houdt. Ook de uitstraling die een screen aan uw woning geeft, mag u niet onderschatten.

Meer voor minder ruimte

Screens zijn gemaakt voor grote raamoppervlakten. Zo kan u tot wel 6 meter breed of hoog gaan met slechts 1 verticale screen. Bovendien is het oprollen ervan beperkt waardoor de kastjes in afmetingen beperkt blijven. Dit maakt ze onopvallend en eenvoudig om weg te werken. Wist u trouwens dat we bij Wilms werken met de kleinste kasten van de markt?

 

inbouw screens wilms opbouw screens wilms voorzet screens wilms

 

Aluminium en carbon assen

Uniek in de markt zijn onze aluminium en carbon assen. Voor screens met een lengte tot 6 meter kan hierdoor met een beperkte asdiameter worden gewerkt, wat resulteert in kleinere kastjes. Ook eigen aan deze assen is het nieuwe type doekaanhechting. Het screendoek hangt hierdoor strakker naar beneden en horizontale oprollijnen worden eveneens vermeden.

Onderhoud & garantie

Wilms biedt standaard 5 jaar garantie op haar producten, maar een goed onderhoud zoals het jaarlijks reinigen van uw buitenzonwering waarborgen een lange levensduur. Zonweringen worden best tenminste één keer per jaar gereinigd. In sterk vervuilde zones zoals bijvoorbeeld aan zee, bosrijk gebied of in een industriële omgeving dient de frequentie verhoogd te worden naar meerdere keren per jaar.

 

zonwering referenties

 

wilms rolluiken zonwering
bedrijfspagina

 

zonwering lenteactie wilms