Friday, May 17, 2024

Kawneer producten A-Z

PRODUCTEN (23)

Ontdek ons brede scala aan producten en systemen – van vliesgevels en raam- en deursystemen tot schuifpuien – en vind het product dat bij de wensen en eisen van uw gebouw past.  Ken je de naam van het product dat je zoekt, druk dan op de Producten A-Z link.

 

RAMEN EN DEUREN (11)

Naast diverse gevelsystemen biedt Kawneer ook aluminium raamprofielen en deuren die eenvoudig geïntegreerd kunnen worden in ieder ontwerp. De raam- en deursystemen zijn prima te combineren zijn met onze schuiframen, -deuren en vliesgevels. Voor deze raam- en deursystemen bieden we een breed assortiment aan hang- en sluitwerk.
De aluminium ramen en deuren van Kawneer bieden een hoge mate van inbraakwerendheid, winddichtheid en waterdichtheid en beschikken over brandwerende eigenschappen. Bovendien kenmerken de aluminium kozijnprofielen en deuren uit ons aanbod zich door een uitstekende duurzame eigenschappen zoals een hoge isolatiewaarde en Cradle to Cradle certificering.
Onze aluminium ramen en deuren zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur en kunnen met diverse afwerkingen en oppervlaktebehandelingen geleverd worden.
 
Kawneer ramen en deuren
Link naar Ramen en Deuren

 

SCHUIFSYSTEMEN (4)

Kawneer biedt diverse raam- en deursystemen aan, van eenvoudige aluminium ramen en deuren tot complexere systemen als schuiframen en schuifdeuren en hefschuifsystemen. Deze systemen kenmerken zich door een hoge mate van wind- en waterdichtheid, inbraakwerendheid en uitstekende isolatiewaarden.

Onze aluminium schuifdeuren en schuiframen zijn bovendien onderdeel van een modulair gevelsysteem. U kunt eenvoudig combinaties maken met onze diverse gevelelementen om zo een eigen gevelbeeld te realiseren. Daarbij zijn onze schuiframen en -deuren leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur en heeft u de keuze uit diverse afwerkingen en oppervlaktebehandelingen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Klik hieronder voor ons productaanbod.

Kawneer Schuifdeuren
Link naar Kawneer Schuifsystemen

 

GEVELS (7)

Kawneer biedt diverse aluminium gevelsystemen aan, met een focus op aluminium vliesgevels en elementengevels. Onze aluminium gevels zijn zowel lichtgewicht als zeer robuust, waterdicht, winddicht, brandwerend én bieden een hoge mate van thermische isolatie. Daarbij zijn deze gevels ook op esthetisch vlak interessant; met de gevelsystemen krijgt het pand een strakke, moderne uitstraling. Grote raampartijen zorgen ervoor dat veel daglichttoetreding mogelijk is, wat weer een gunstig effect heeft op de gezondheid van bewoners en gebruikers van het gebouw.

De aluminium vliesgevels van Kawneer

zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en afwerkingen. Bovendien zijn de aluminium vliesgevels onderdeel van een modulair systeem, waardoor talloze combinaties gemaakt kunnen worden en altijd een uniek gevelbeeld gerealiseerd kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze duurzame aluminium gevelsystemen?

 

Klik hieronder voor ons  productaanbod

Kawneer gevels
Link naar Kawneer gevels

 

HANG- EN SLUITWERK (1)

Hier vindt u diverse accessoires voor Kawneer’s aluminium gevels, ramen en deuren. De diverse handgrepen, scharnieren en het aanbod van hang- en sluitwerk zijn eenvoudig in te passen bij onze modulaire kozijnsystemen. Hoogwaardig hang- en sluitwerk en kwalitatieve handgrepen en scharnieren zorgen voor een zorgvuldige afwerking en optimaal gebruiksgemak. En voor een nog hoger niveau van gebruikscomfort biedt Kawneer ook elektronisch hang- en sluitwerk aan. Gebruikers kunnen de ramen en deuren bedienen door middel van diverse opties, waaronder vingerscan, een afstandsbediening of manueel.

 

Klik hieronder naar ons accessoireaanbod.

Kawneer krukken
Link naar Kawneer hang-en sluitwerk

 

Kawneer logo
link naar bedrijfspagina