Wednesday, April 24, 2024

Luikenland

 

luikenland

 

Luikenland

fax: +32 (0)14 61 63 36
Bisschopslaan 100

B-2340 Beerse

www.luikenland.be

 

 


 

LUIKENLAND, DÉ SPECIALIST IN LUIKEN, VENSTERLUIKEN OF SLAGVENSTERS

 

Onderhoudsvriendelijk aluminium of kunststof, louvre (open lamellen), paneel- of planchetteluiken, Luikenland kan het allemaal leveren, in heel België. Al 30 jaar zijn we dé specialist in luiken. In heel België zijn inmiddels honderden landhuizen, villa’s, nieuwbouwwoningen, kantoren, boerderijen, traditionele woningen verfraaid met onze luiken. Kijk gerust bij onze referenties voor foto’s van onze werken.

  • Ruime keuze
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Ruime ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Maatwerk
  • Vrijblijvende prijsopgave
  • Opmeting door onze vakmensen
  • Vakkundige montage

 

Kleurkeuze bij luiken

De kleur van buitenschrijnwerk, naast de vorm en de materiaalkeuze is bepalend voor het uitzicht van een woning. Onze specialisten hebben een gevarieerde waaier aan kleuren samengesteld, die bovenal schitterend van uitzicht zijn en tegelijk zo goed als geen onderhoud vergen.

 

Keuze uit vaste (decoratieve) luiken of opendraaiende (functionele) luiken

Wilt u esthetiek koppelen aan functionaliteit?  Kies dan voor opengaande sierluiken.  Ze verhogen de veiligheid en privacy van uw woning en vormen een efficiënte zonwering. U wenst uw woning meer karakter te geven maar u wenst uw luiken niet te bedienen, kunt u gaan voor decoratieve, vaste sierluiken.

 

 

Aluminium luiken

Aluminium luiken kopen? Slim plan! Bij aluminium luiken is het de combi functionaliteit en esthetiek die het ‘m doet. Een heuse boost voor uw wooncomfort én de uitstraling van uw woning. Voor elke stijl hebben wij aluminium luiken in petto. Wij maken en plaatsen al jarenlang luiken in aluminium van EHRET, getest en goedgekeurd door ontelbare klanten. Ervaar het zelf!

 

aluminium luiken luikenland

 

Kunststof luiken

Kunststof luiken of pvc luiken zijn mooi om te zien: ze evenaren de look van houten luiken en toch zijn ze duurzamer. Luiken in kunststof zijn schok- en uv-bestendig en ze bieden een geweldig onderhoudscomfort. Goed voor puur woonplezier, en dat begint met de keuze van uw kunststof luiken op maat in onze toonzaal.  

 

luiken in pvc


 

 

 

Onze Producten blogs