Friday, May 17, 2024

DEA

Welkom bij DEA ramen en deuren!

DEA ramen & deuren, uw specialist in het Waasland!

Heeft u een nieuwbouwproject of gaat u renoveren?
Wilt u de ramen en deuren zelf plaatsen of liever het werk over laten aan een vakman?
DEA ramen & deuren is gespecialiseerd in Aluminium en PVC adviseert u graag.

Contact:

Beekstraat 31
9140 Temse
België

Telefoonnummer: 03 344 94 88

info@dearamen.be|
www.dearamen.be

 

 

 

 

 

 

 

 

DEA ramen en deuren werkt met Reynaers Aluminium producten

DEA ramen en deuren kiest voor de beste producten, daarom worden onze aluminium ramen en deuren geproduceert door Reynaers. Zij komen namelijk afspraken na, leveren prachtige designs en altijd maatwerk oplossingen indien nodig. Reynears is overigens een zeer inovatief bedrijf, waardoor u altijd zeker bent van de laatste ontwikkelingen.

Waarom Reynaers:

  • Energiebewuste ramen en deuren
  • Duurzame kwaliteit met uitstekende garanties
  • Veiligheid, kindvriendelijk en inbraakwerende constructies

 

DEA ramen monteert uw ramen en deuren volgens het laatste bouwbesluit zodat u zeker weet dat uw buitenschrijnwerk voldoet aan alle kwaliteits en garantievoorschriften.

Op deze wijze kunt u optimaal genieten van de prachtige comfortabele ramen en deuren. Bekijk de productfiches en de productbrochures om een perfecte indruk te krijgen van de verschillende Reynaers reeksen.

Mocht u interesse hebben om te kijken hoe de Rynaers ramen en deuren in uw woning zouden passen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.  

 

Reynaers aluminium

CS77

Het systeem CS 77 is de vertrouwde standaard voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten.
Het systeem voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Desgewenst kunnen profielen in de versie CS 77 HI en CS 77 HI+ worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen. CS 77 is beschikbaar in de stijluitvoeringen Functioneel, Renaissance en Verborgen Vleugel en biedt bijgevolg een oplossing voor iedere stijl van woning.

MasterLine8

De nieuwe lijn van Reynaers is de Masterline 8.
Een exclusief product waarbij kwaliteit, duurzaamheid en estetische klasse samen komen.

Masterline 8 is het raamsysteem voor de toekomst. Het voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is volledig afgesteld op de (ver)bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers. Met zijn HI en HI+  versies heeft het Masterline 8 systeem hoogisolerende varianten die geschikt zijn voor alle types woningen: van een renovatie tot een passiefwoning!

Bovendien bestaat de nieuwe Masterline 8 reeks in 3 verschillende stijlvarianten: Functioneel, Renaissance en Deco. Die stijlen zorgen ervoor dat het Masterline 8 profiel perfect aansluit bij de stijl van uw woning.

SL38

De innovatieve SL38 garandeert in de Slim Line reeks isolatiewaarden die voldoen aan alle hedendaagse eisen.

SL 38 is een sterk geïsoleerd driekamersysteem met ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. De hoge energie-efficiëntie gaat samen met een zeer fijn profiel. SL 38 bestaat uit twee varianten met een verschillend isolatieniveau. De SL 38 variant en de nog beter isolerende SL 38-HI versie.

De nieuwe SL 38 raam – en deurreeks van Reynaers bestaat bovendien in drie stijluitvoeringen waardoor het systeem in elke bouwstijl tot zijn recht komt. De SL 38 laat toe om met zijn verbeterde thermische prestaties en verschillende stijlvarianten perfect in te spelen op architecturale trends waarin zowel transparantie als authenticiteit centraal staan.
SL38

CP130

CP130 is de standaard voor de aluminium schuifdeur.
Het systeem voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Desgewenst kunnen profielen in de versie CP 130 HI worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen. Het systeem kan worden aangewend voor schuiframen met hoogte tot 2,70 meter en glasgewichten tot 300 kg. CP 130 is in schuif en hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en 3-rail. Als uitbreiding op dit systeem wordt ook een hoekoplossing aangeboden waarbij twee schuivende delen op hoek sluiten. Deze oplossing zorgt in open toestand voor een optimale buitenbeleving omdat geen hoekprofiel het zicht of de doorgang belemmert.

CP155

Met het Concept Patio 155 systeem is Reynaers in de opzet geslaagd om een schuifsysteem te ontwikkelen dat voldoet aan de steeds strengere eisen op het gebied van thermische isolatie, veiligheid en bedieningsgemak.
Dit robuuste schuifsysteem maakt het mogelijk grote transparante en stabiele schuifpuien te maken met glaspartijen tot 3.5 meter hoogte en een glasgewicht tot 1500 kg.

Dit creëert  nieuwe architecturale dimensies voor de toepassing van de populaire schuifdeursystemen in het ontwerp van nieuwe gebouwen.
De innovatieve uitbreidingen van deze schuifdeur zetten maximaal in op het buitengevoel, zonder in te boeten voor isolatie, veiligheid en bedieningscomfort.

De CP155-HI versie verkreeg bovendien het prestigieuze Minergie-label  waardoor het systeem ook geschikt is voor gebruik in lage-energie- en passiefbouw.

Het systeem bestaat bovendien ook in hoektoepassingen, waardoor het een quasi onbegrensde architecturale vrijheid geniet.

 

CF77

CF 77 is een compleet nieuw en innoverend vouwsysteem. Wie vandaag bouwt of verbouwt probeert zoveel mogelijk licht en lucht in de woning te brengen. Dit vouwsysteem speelt daar perfect op in. In een handomdraai tover je je leefruimte om tot een overdekt terras en verlengstuk van je tuin. Wil je graag nog extra licht? Dit systeem is ook beschikbaar in een Slim Line uitvoering: nog dunnere profielen voor meer binnenkomend licht.
De CF 77 neemt door zijn vernuftige systeem weinig plaats in. Deze vouwdeur vouwt open naar jouw wensen: naar links, naar rechts, naar buiten of naar binnen. Je kan er ook voor kiezen om één vleugel te gebruiken als toegangsdeur, zo hoef je niet steeds heel het raam te openen.

 

 

 

 

 

DEA ramen en deuren werkt met Deceuninck PVC producten

Waarom Deceuninck?

Er is geen huis zonder ramen. Maar een raam is al lang geen eenvoudig vierkant vol glas meer. Bij de keuze van uw ramen komt er heel wat kijken. We proberen je hier wat wegwijs te maken en je te helpen bij je keuze.

Al onze ramen worden vervaardigt op basis van de PVC profielen van Deceuninck. Dit product heeft een heel aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere materialen.

  • erg hoge isolatiewaarde
  • beste prijs/kwaliteitverhouding
  • veel afwerkmogelijkheden
  • duurzaam & onderhoudsvriendelijk

Optimale water- en winddichtheid

De uitgekiende profiel-opbouw van het Deceuninck-gamma met de verdiepte drainageruimte, de profieloverlapping van 9mm en de dubbele aanslag maakt de raamsystemen water- en winddicht.

Met de Zendow-serie bieden we een uitgebreid standaardgamma raam- en deurprofielen aan voor nieuwbouw en renovatie. Zowel de grondstoffen als het raamsysteem op zich voldoen perfect aan gestelde eisen door verschillende keuringsinstituten. Bovendien behaalde Deceuninck ook een ISO 9001-certificaat

Ramen kunnen uitgevoerd worden in erg uiteenlopende uitvoeringen en maten. Of je nu een draaikipraam of een schuiraam neemt wordt bepaalt door je woning en waarvoor je het raam wil gebruiken. Hemmar helpt je steeds bij je keuze.

 

DEA ramen & deuren, uw specialist in het Waasland!

Heeft u een nieuwbouwproject of gaat u renoveren?
Wilt u de ramen en deuren zelf plaatsen of liever het werk over laten aan een vakman?
DEA ramen & deuren is gespecialiseerd in Aluminium en PVC adviseert u graag.

Contact:

Beekstraat 31
9140 Temse
België

Telefoonnummer: 03 344 94 88

info@dearamen.be|
www.dearamen.be