Monday, July 15, 2024

Techwin Software

TECHWIN Software bvbatechwin_logo
Brusselsesteenweg 267
B-2800 MECHELEN

T +32 15 44 64 64
F +32 15 44 64 66
info@techwin.be

 

Wie zijn onze klanten?

Ambachtsmannen, kleine en grote schrijnwerkerijen die op zoek zijn naar een oplossing om één enkel proces of meerdere bedrijfsprocessen te automatiseren.

Welke oplossingen bieden wij?

Met onze pakketten beheert en automatiseert u:

  • de offertes, calculatie & configuratie
  • de planning van offerte-aanvraag tot definitieve oplevering van uw projecten
  • de productie en de aansturing van uw machinepark
  • de opvolging en aansturing van uw werkvloer

Onze producten

JoPPS

Performant pakket voor de calculatie en configuratie van ramen en deuren
Met een type, breedte en hoogtemaat krijgt u dankzij JoPPS veel waardevolle output zoals offertes, bestellingen en werkopdrachten.

Leveranciersdata:
De uitstekende contacten die TECHWIN onderhoudt met leveranciers van zowel profielen, hang- en sluitwerk als glas en panelen zorgen ervoor dat het pakket steeds de nieuwste data bevat.

Volledige automatisering machinepark:
JoPPS kan bovendien elke machine aansturen: met onze modules voor machinesturingen automatiseren we tot de laatste bewerking in uw schrijnwerkerij.

JoRPA

Modulair programma voor een centraal overzicht op uw planning en capaciteit.
Leveringen en plaatsingen kunnen efficiënt ingepland en toegewezen worden aan plaatsingsploegen. Het stelt bedrijven in staat de productie optimaal te benutten en controle te houden over de capaciteit. De planning kan op ieder moment bijgestuurd worden in functie van prioriteiten.
De basislicentie bestaat uit…

  • Productieplanning: mogelijkheid om de producties in te plannen vanaf het plaatsingsmoment bij de klant. De plaatsingen kunnen op een kalender toegewezen worden aan één of meerdere plaatsingsploegen. Elke productie is gekoppeld aan een werf.
  • Capaciteitsplanning: de kalender geeft een overzicht van het totaal aantal werkuren, het aantal m2, de productie- en de plaatsingstijd.
  • Klantenregistratie: aan elke productie wordt een klant toegewezen. Hiervoor wordt een dossier opgemaakt en wordt alles bijgehouden wat gedaan wordt voor deze klant.
  • Parameters: er kunnen specifieke parameters aangemaakt worden die gelden voor alle producties. Die parameters zijn gelinkt aan iconen op de planning. Dankzij deze iconen heeft u een snel overzicht van de voor uw bedrijf belangrijke productieparameters. Zo bepaalt u welke acties waar ondernomen moeten worden.
  • Rapporten: JoRPA wordt aangeleverd met overzichtelijke standaardrapporten die door u kunnen worden gepersonaliseerd.
JoSS

Software voor het papierloos aansturen en opvolgen van uw werkvloer.

Het programma geeft u inzicht in de drie elementen die samen komen op de werkvloer: mensen, middelen en flow. Met JoSS heeft u namelijk een constant overzicht van wat er waar zit en wie met wat bezig is binnen uw productie.

Optimalisatie van uw capaciteiten
Dankzij JoSS beheert u de goederenstroom doorheen de werkplaats evenals de tussenopslag en de werkposten. Het pakket geeft informatie aan de werkposten en verzamelt er statistische gegevens over die zorgen voor een optimalisatie van de capaciteiten.

Productie bijsturen
De inzichten die het u biedt geven u de opportuniteit in te grijpen: u kan real-time opdrachten uitdelen en prioriteiten bijstellen, terwijl u op voorhand de impact van uw beslissingen kan inschatten. Zodoende zorgt u ervoor dat alles samen klaar is.
Iconen JoPPS JoRPA JoSS