Wednesday, April 24, 2024

Gealan

Kunststof ramen combineren architectuur, design en functie

Met ramen van GEALAN-profielsystemen van de nieuwste generatie zorgt u niet alleen voor optische accenten. Uitgekiende en tot in het kleinste detail uitgewerkte profielgeometrieën voldoen aan alle technische voorwaarden: of het nu om bescherming tegen warmte, geluid of inbraak gaat of om ventilatie: Gealan ramen zijn van de nieuwste technische stand.

 

 

 

Ramen voor de hoogste eisen

Gealan logo

Gealan raamambassadeur

Gealan kunststof ramen en deuren

Warmte-isolatie

Ramen leveren gewoonlijk een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de energiekosten in gebouwen en ze maken het mogelijk om te voldoen aan wettelijke eisen voor warmte-isolatie.

 

geluidwerende ramen en deuren

Geluidsdempende ramen

Geluidsisolatie speelt bij moderne gebouwen een steeds grotere rol. Omdat veel mensen in een stadscentrum of in de buurt van drukke straten wonen, is het belangrijk om zoveel mogelijk het omgevingsgeluid buiten te houden.

inbraakbeveiliging ramen en deuren

Inbraakbeveiliging

Bescherming en veiligheid zijn basisbehoeften van de mens. U wilt zich toch prettig voelen in uw eigen huis? Laat dan niets aan het toeval over. Ga te werk volgens het motto "vertrouwen is goed - controleren is beter".

De statische droge beglazing

De unieke lijmtechnologie van GEALAN maakt een vloeiende productie mogelijk van grote raamelementen.

kunststof ramen zwart

Oppervlakteafwerkingen

Aan gekleurde ramen en deuren wordt bij de vormgeving van de gevel bijzondere waarde gehecht. Gebouwen worden op die manier mooie blikvangers en krijgen hun unieke "visitekaartje".

Gealan academy

 

Kennis op peil gebracht

Concurrentiefactor "kennis"

Volgens de prognoses zullen goed-opgeleide medewerkers de beslissende factor voor het succes van een onderneming zijn. Daarom is investeren in hun kennis een investering in de toekomst van uw onderneming. Gerichte bijscholing ter verbetering van de kwalificaties van uw medewerkers is daardoor voor ondernemingen een van de belangrijkste benaderingen om ook bij moeilijke marktsituaties langdurig resultaat te kunnen garanderen. Om u daarbij te ondersteunen, heeft GEALAN onder het motto "Innovatie met systeem" het GEALAN ACADEMY opgericht. Naast marketingondersteuning biedt het door heel Duitsland interessante vakseminars rond het onderwerp ramen aan. Onze sprekers geven u competente en nauw op de praktijk aansluitende vakinformatie over de onderdelen bouwfysica, recht, marketing en verkoop.

20Gealan raamambassadeur

S9000 Gealan

S 9000 

GEALAN-FUTURA®

GEALAN-FUTURA® is het hoogtepunt in het combisysteem S 9000 met 82,5mm bouwdiepte en is geschikt voor de bouw van passiefhuis geschikte ramen volgens ift-Richtlijn WA-15/2 ook in kleur.

S9000 plus Gealan

S 9000 Plus

Systeem met stabiele middeldichting

S 9000 plus is het nieuwe middenafdichtingssysteem met een stabiele stijl in de raamsponning van GEALAN. De middenafdichtingsbaan beschermt de mechanische onderdelen op het raam effectief tegen invloeden van buitenaf. Middenafdichtingssystemen overtuigen door hun uitstekende eigenschappen op het gebied van thermische isolatie.

S9000NL Gealan

S 9000 NL

Het kozijnsysteem voor de Nederlandse markt

Met de mogelijkheid om 52 mm glasdikte toe te passen, biedt S 9000 u het meeste comfort voor elk type woning. Het nieuwe 3-dichting-systeem in elk element zorgt voor optimaal woongenot.

20Gealan raamambassadeur

IKD®

IKD Gealan

Ramen die het in zich hebben

GEALAN wijst de weg bij de productie van in de fabriek met schuim gevulde profielen en het bracht reeds in 2010 de eerste met schuim gevulde raam- en accessoireprofielen op de markt.

IKD®: GEALAN als wegbereider

GEALAN beschikt vandaag de dag over een uitgebreide productie-knowhow bij de toepassing van deze technologie bij de profielproductie.

Andere voordelen

  • Klanten van GEALAN ontvangen de met schuim gevulde profielen rechtstreeks van de fabriek.
  • Bij de verwerker zijn geen aanvullende investeringen nodig.
  • Normaal productieproces bij de klant.
  • IKD®-profielen kunnen worden gerecycled.

STV®

STV Gealan

De statische droge beglazing

De unieke lijmtechnologie van GEALAN maakt een vloeiende productie mogelijk van grote raamelementen.
 

Vloeiende productie met droge verlijming

STV®: Eenvoudig toepasbaar

GEALAN-STV® is het baanbrekende systeem om ruit en vleugeloverslag droog te verlijmen. Vergeleken met het gebruikelijke natte procedé heeft dit doorslaggevende voordelen. En dat zonder compromissen bij de gebruiksvriendelijkheid. STV® is een systeem dat echt werkt.

20Gealan raamambassadeur

Raamfabrikant in uw regio vinden

Bent u op zoek naar een GEALAN-fabrikant bij u in de buurt? Gebruik onze fabrikantzoekopdracht.
 
Voor België
 
Voor Nederland
 

Contact

GEALAN Fenster-Systeme GmbH - BENELUX

Kraaivenstraat 25-16
NL 5048 AB Tilburg

Telefoon +31 (0) 13 533 50 08

info@gealan.nl

Gealan raamambassadeur