Monday, July 15, 2024

GEALAN-SMOOVIO®

Het innovatieve schuifsysteem van GEALAN

Leefruimte is kostbaar en moet daarom optimaal worden gebruikt. GEALAN-SMOOVIO® combineert voor de eerste keer het ruimtebesparende comfort van schuivende oplossingen met uitzonderlijke dichtheid. Een samenspel van nieuw ontwikkelde beslagelementen, innovatieve profielgeometrie en een geoptimaliseerde afdichting maken dit mogelijk.

 

Gealan logo

 

Ons innovatieve schuifsysteem gepresenteerd in video
Ons innovatieve schuifsysteem gepresenteerd in video
Schuifelementen brengen een duidelijk pluspunt in de leefruimte. Hiermee wordt het draaibereik van raam- en deurvleugels geëlimineerd. Zo kan de woonruimte ook direct voor het raam worden gebruikt. Bij vorige schuiframen werd het voordeel van comfort vaak gekocht voor de prijs van lage dichtheid. Dankzij een uitgekiend sluitmechanisme behoort dit met het nieuwe GEALAN-schuifsysteem tot het verleden.
 

 

Voordelen van GEALAN-SMOOVIO®

Smoovio schuifdeur

schuifdeur pvc smoovio

Plaatsbesparend en ruimte openend

Makkelijk schuivend – stevig afsluiten
Vroeger werd het comfortvoordeel bij schuiframen vaak tenietgedaan met een lage dichtheid. Dankzij het geavanceerde sluitmechanisme is dit verleden tijd met de nieuwe GEALAN-SMOOVIO®.
 
Waardevolle vrije ruimte creëren
Schuifelementen zorgen voor een aanzienlijke toename aan leefruimte. Hiermee is het draaibereik van raam- en deurbladen geëlimineerd. De woonkamer kan dus tot tegen het raam benut worden. Bij het plannen van plattegronden bieden schuifelementen een ongelooflijk potentieel voor het creëren van waardevolle vrijheid.

 

Premium-komponenten

Roto Inowa loopwagen Roto Inowa

De intelligente onzichtbare beslagcomponenten werken optimaal. Speciale loopwagensystemen en een uitzonderlijke sluitingstechnologie zorgen voor een soepele werking en een hoge dichtheid.

 

In een notendop

De voordelen van GEALAN-Smoovio met Patio Inowa op een rijtje:

  • Moeiteloos schuivend
  • Ruimtebesparend
  • Winddicht
  • Slagregendicht
  • Hoge thermische isolatie
  • Optimale geluiddemping
  • Elegant design
  • Zichtonttrekkend geoptimaliseerd ontwerp

 

Folder van het GEALAN-SMOOVIO® schuifsysteem

 

smoovio

 


 

Gealan raamambassadeur
bedrijfspagina