Tuesday, February 20, 2024

base, haax, styl of slim

GEALAN – de basis voor de nieuwe standaard in de wereld van kozijnen

Systematische innovatie

Wij ontwikkelen en produceren de meest innovatieve profielsystemen, oppervlakken en digitale oplossingen voor kozijnen, ramen en deuren.

 

Gealan S9000Nl | 4 stijlen – 1 topkwaliteit 

De eisen waaraan kunststof raamprofielen moeten voldoen, zijn in de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen: meer bescherming tegen warmte, inbraak en geluid, een betere statica en een goed uiterlijk.
Alleen moderne raamsystemen die aan dit eisenprofiel voldoen, houden het vol op de markt – en daarmee bij hun verwerkers, onze klanten.

 

 

Het nieuwe GEALAN-systeem S 9000 NL vormt het ideale platform voor de Nederlandse ramenmarkt. Als combi-systeem is S 9000 NL zowel als aanslagdichting-variant als ook als middendichting-oplossing verkrijgbaar. Beide varianten voldoen aan de steeds stijgende eisen van de Punkto Energieeinsparung (energiebesparing). In de middendichting-variant met kaderbouwdiepte 120 mm worden Uf-waarden van tot 1,0 W/(m²·K) bereikt, de aanslagdichting-variant behaalt Uf-waarden van tot 1,1 W/(m²·K).

Tegelijkertijd beschikt het systeem S 9000 NL met zijn kaders in de typische blokraam-optiek over de klassieke design-elementen van de Nederlandse markt. Naar binnen of naar buiten, of typische wissel-openingen – voor de diverse toepassingen biedt het nieuwe profielsysteem S 9000 NL voor Nederland optimale oplossingen.

 • Toekomst-zeker door de beste warmte-isolatiewaarden.
 • Innovatief, als combisysteem in middendichting of aanslagdichting in gelijke mate mogelijk.
 • Marktconform door diverse raam-oplossingen – verdiept met schuinte 15°, blokprofiel met schuinte 4°, recht op schuin en vlakke optiek met aanslag.

Afbeelding: Verdiepte ramen met schuinte 15°, middendichting en IKD®-schuimtechnologie. (base)

 


Kozijnen voor elk design

Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe, lifestyl en de beste techniek. Wanneer het raam en deursystemen betreft, biedt GEALAN u nu het volledige nieuwe raamsysteem S 9000 NL.

Het nieuwe moderne en innovatieve raamsysteem met 3-dichting-systeem door het hele systeem, is speciaal ontworpen voor de behoeften en eisen van de Nederlandse markt. Het voldoet aan alle visuele criteria, gegarandeerd door het 3-dichting-systeem concept
– en in het bijzonder door de innovatieve flexibele middendichting
– behalen wij de beste prestaties en waarden op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid.
Het systeem S 9000 NL is geschikt voor kozijnen, ramen, deuren en hefschuifdeuren op het hoogste niveau.

Doorsnede S9000 NL

Doorsnede S9000 NL

 


De basis samenstelling van het S 9000 NL raamsysteem voorziet in de best mogelijke isolatie waarde voor u. Welke kozijntype u ook wilt toepassen, de meerkamer techniek van alle profielen, verhoogde sponningen en het 3-dichting-systeem dragen zorg voor beste isolatie waarde van Technische facts die overtuigen!

Energie besparing*
Nederlandse kozijnen. Nederlandse kozijnen die de Uwindow waarde kunnen bereiken tot Uw 0,75 W/(m²·K). De kozijnen zijn in alle kleurtechnieken leverbaar, standaard basiskleuren, folie techniek, realwood of de acrycolor kleurtechniek.

 

 

Een kunststofraam is niet zomaar een kunststofraam. De verschillen in de profielconstructie hebben aanzienlijke gevolgen voor de technische eigenschappen. 

Met ramen van GEALAN-profielsystemen van de nieuwste generatie zorgt u niet alleen voor optische accenten. Uitgekiende en tot in het kleinste detail uitgewerkte profielgeometrieën voldoen aan alle technische voorwaarden: of het nu om bescherming tegen warmte, geluid of inbraak gaat of om ventilatie: ramen van GEALAN-kunststofprofielen zijn van de nieuwste technische stand.

 • Resistent
  Ramen van kunststofprofielen zijn gemakkelijk te reinigen en onderhoudsarm. In hoge mate bestand tegen slijtage en milieu-invloeden hebben ze een lange levensduur.

 • Flexibel
  Moderne raamtechniek is afhankelijk van smaak en bouwstijl niet alleen in het wit maar ook in acrylcolor, decoratie- en houtfolie uitvoerbaar.

 • Individueel
  De keuze van de profielgeometrie, de wijze van openen en de raamindeling beïnvloedt het individuele karakter. Met GEALAN-profielen zijn ook ongebruikelijke raamvormen uitvoerbaar.

 • Comfortabel
  Ramen van GEALAN-meerkamerprofielen zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft en het geluid buiten. Ze bieden veiligheid, geborgenheid en zorgen voor een unieke woonsfeer.

 


Wooncomfort met 3 dichtingen

Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe, lifestyle en de beste techniek. Wanneer het kozijn- en deursystemen betreft, biedt GEALAN u nu het volledige nieuwe kozijn-systeem S 9000 NL. Het nieuwe, moderne en innovatieve kozijn met een 3-dichting-systeem door het hele systeem. Het is speciaal ontworpen voor de behoeften en eisen van de Nederlandse markt en het voldoet aan alle visuele criteria. Door het 3-dichting-systeem – en in het bijzonder door de innovatieve flexibele middendichting – behalen wij de beste prestaties en waarden op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid. Het systeem S 9000 NL is geschikt voor kozijnen, deuren en hefschuifdeuren op het hoogste niveau.

 

 

 

Folder

Alle eigenschappen duidelijk en overzichtelijk in onze folder.

 

  

Gealan raamambassadeur
bedrtijfspagina