Friday, May 17, 2024

Aluprof

luprof aluminium systemen gevelbouw

 

 

Over ons:

Aluprof is onderdeel van de Kapitaalgroep Grupa Kęty SA Het bedrijf is een van de leidende producenten van aluminiumsystemen in Europa. Het bedrijf beschikt over filialen in Nederland, België, Tsjechië, Duitsland, Roemenië, Groot-Brittannië, Denemarken, VS, maar ook in Oekraïne en Hongarije. Dankzij zijn meer dan 60-jarige ervaring heeft Aluprof SA meer dan 1300 vaste klanten. De jaarlijkse inkomsten van Aluprof SA uit de verkoop bedragen ongeveer 385 miljoen EUR. Ongeveer 40% van de verkoop is bestemd voor export. Het bedrijf heeft meer dan 2300 werknemers in dienst. 

 

Aluprof is een van de toonaangevende Europese distributeurs van aluminiumsystemen voor de bouw.
Het bedrijf biedt raam-deursystemen, gevelsystemen, rolluiksystemen, garagedeursystemen en systemen van staal.
De ruime logistieke faciliteiten, een modern machinepark, het stansen van profielen binnen de Kapitaalgroep en eigen lakinrichtingen maken de onderneming volledig onafhankelijk en flexibel – het resultaat is een sterke ontwikkeling van de klantenportefeuille en distributiegebieden.

 

luprof aluminium systemen gevelbouw

De productiebedrijven van Aluprof  in Bielsko-Biała en Opole beslaan een oppervlakte van bijna 80.000 m2 en zijn modern uitgerust met o.a.:

  • een geautomatiseerde productielijn van gekoppelde vormstukken;
  • acht productielijnen van de nieuwste generatie voor rolluikprofielen en -kasten;
  • magazijnen met grote stapelhoogte;
  • moderne, volledig geautomatiseerde poedercoatinglijnen;

Kwaliteit en technologie

Aluprof hecht altijd enorm veel waarde aan de doorlopende ontwikkeling en instandhouding van de hoogste kwaliteit van zijn producten en diensten. Innovatieve technologieën en het moderne machinepark garanderen solide en duurzame producten en daarmee tevreden klanten. Dat is tevens de verdienste van het creatieve werk van de constructieafdeling. Deze afdeling ontwikkelt revolutionaire constructies voor nieuwe producten, houdt rekening met opmerkingen en aanwijzingen van de gebruikers, voert onderzoekswerkzaamheden uit en houdt toezicht op de uitvoeringskwaliteit in elke productiefase. Daarnaast ontwerpen ze ook individuele oplossingen voor concrete investeringen.

Het kwaliteitsmanagementsysteem dat functioneert in het bedrijf voldoet aan de normen van de serie EN ISO 9001 / EN ISO 14001, hetgeen is gedocumenteerd door de certificerende organisatie TÜV NORD. De door Aluprof aangeboden producten voldoen aan alle eisen van de Europese normen op het gebied van de kwaliteit van legeringen, uitvoeringstolerantie en duurzaamheidskenmerken.

 


 

Ons productenaanbod:

De aluminiumsystemen van ALUPROF maken de constructie van vele soorten ramen en deuren mogelijk, afhankelijk van de toepassing en de eisen aan functionaliteit, esthetiek, warmte-isolatie, inbraakwerendheid, rookdichtheid of vuurbestendigheid.

Ontdek ons volledige aanbod:

 


 

Het best adres voor rolluiken:

Rolluiken zijn praktische oplossingen die ons op drie manieren beschermen: door een perfecte isolatie, de bescherming van onze privacy en een veiligheidsgevoel door een effectieve anti-inbraak beveiliging.

Aluprof rolluiken zijn geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde materialen om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Of het nu gaat over systemen die in de dag of op de gevel zijn gemonteerd, rolluiken zijn ontworpen om het gebouw energiezuinig te maken. Rolluiken zorgen voor een grote vermindering aan verwarmingskosten in de winter terwijl ze tijdens de zomerperiode voor een aangename koelte en gedimd licht zorgen. Daarnaast zorgen rolluiken door het slimme ontwerp en de zorgvuldig gekozen materialen voor een effectieve bescherming tegen indringers. Dankzij rolluiken wordt het huis een plek waar we ons comfortabel en veilig voelen zodat het prettig is om thuis te komen.

Contact us:

Contact België:
 
Address: 
ALUPROF BELGIUM NV
Industriepark Hoogveld (Zone F1)
Wissenstraat 2
9200 Dendermonde
 
Telephone:
tel: 0032 (0) 52 25 81 10 (bureau)
tel. 0032 (0) 477 880 092 (Nederlandstalig)
 
Contact Nederland:
 
Address: 
ALUPROF NETHERLANDS BV
Platinawerf 20G
6641TL Beuningen
 
Telephone:
tel: 0031 24 675 99 99