A L U P R O F

ALUPROF is een van de grote Europese fabrikanten van aluminium raam- en deursystemen, gevelsystemen en rolluik- en garagedeursystemen.

ALUPROF BELGIUM NV, de Belgische tak van het bedrijf, is de hub gelokaliseerd in  Dendermonde van waaruit de Belgische en Franse markten worden bewerkt door een commercieel-technisch team in partnership met de lokale assembleurs van raam,deur en vliesgevelsystemen en/of rolluiken.

 

 


Raam- en deursysteem met thermische onderbreking.

Ontdek de nieuwste producten zoals MB-104, een raam- en deursysteem met thermische onderbreking en ruime beglazingsmogelijkheden tot 81 mm, gecertificeerd door het Passiefhuis Instituut Darmstadt. Dit systeem garandeert thermische isolatie voor opengaande ramen, Uw vanaf 0,53 W/m2K en voor deuren UD vanaf 0,62 W/m2K.

Het MB-70B systeem, speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de Belgische markt, kenmerkt zich door de geprofileerde thermische onderbrekingen en isolatie elementen in de aluminiumprofielen. Een belangrijke eigenschap van de interne constructie van de ramen en deuren is de ventilatiespleet tussen het glaspakket en de isolatie-inzet, langs de volledige rand van de ruit. Het systeem maakt zowel het bouwen van verschillende raam- en deurconstructies, als het gebruik van vullingen met uiteenlopende diktes mogelijk. Het MB-70B systeem is ATG gecertificeerd door het BUtgb.

 

Het MB-Slimline raamsysteem, met thermische scheiding, heeft bijzonder smalle aluminiumprofielen, voor het uitvoeren van verschillende typen naar binnen opengaande ramen en vaste ramen. De thermische isolatiewaarden beginnen bij 0,8 W/(m2K). Dit raamsysteem maakt de uitvoering van raamvleugels mogelijk met zichtbare of onzichtbare profielen (SG) aan de buitenkant van de constructie. Bij het gebruik van onzichtbare vleugels zien de vaste en opengaande velden er vrijwel identiek uit. Dit systeem is, net als het MB-Ferroline system, uitermate geschikt ter vervanging van oudere types ramen van staalprofielen, waardoor het uiterlijk vanaf de buitenkant vergelijkbaar blijft, terwijl tegelijkertijd de thermische isolatie aanzienlijk toeneemt.

Het thermisch geïsoleerde MB-86 systeem bestaat uit aluminium raam- en deurpanelen waarin voor het eerst ter wereld aerogel is toegepast - materiaal met een perfecte thermische isolatie. Een ander voordeel van het MB-86-systeem is de grote stevigheid van de profielen, waardoor constructies van grote afmetingen en een hoog gewicht mogelijk zijn.

 

Brandwering

Voor brandwerende wanden en deuren heeft ALUPROF o.a. het MB-78EI systeem, gebaseerd op thermisch geïsoleerde aluminiumprofielen van slechts 78 mm diep. Dit systeem biedt optimale warmteisolatie (Uf vanaf 1,60 W/m2K) en geluidsisolatie (tot 40 dB) en wordt dan ook breed wordt toegepast in de bouw. Technische Goedkeuring ITB nr. AT-15-6006/2016 en het Britse certificaat CERTIFIRE nr. 5138.

 

Buitenleven

Om kamers of veranda’s met de buitenomgeving te verbinden presenteert ALUPROF het MB-77HS hefschuifdeuren systeem en haar assortiment rolluikonderdelen en automatiseringsoplossingen (RC3 gecertificeerd), alsook het ruimtebesparende plissé hor systeem MPH, bij uitstek geschikt voor montage in terrasdeuren en balkonopeningen die tot maar liefst 4 m breed kunnen zijn. Een kenmerkende eigenschap is de toepassing van speciaal geplisseerd gaas dat zich bij sluiting opvouwt als een harmonica en wordt opgeslagen in het zijprofiel. Hiermee neemt de hor weinig plaats in en kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de oppervlakte zonder invloed op de functionaliteit van de deur of het uitzicht.

 

Folders.

click to open 

 

 


POYCLOSE 2018

ALUPROF, een van de grote Europese fabrikanten van aluminium raam- en deursystemen, gevelsystemen en rolluik- en garagedeursystemen zal aanwezig zijn op Polyclose, van 17 t/m 19 januari a.s. in Gent.

ALUPROF op Polyclose: standnr. 1282

 

 


Contact:

NV Aluprof Belgium SA

Industriepark Hoogveld (zone F1)
Wissenstraat 2
B 9200 Dendermonde

Tel : +32 52 25 81 43

e-mail:  belgium@aluprof.eu

Website: www.aluprof.eu

 

 

Aluprof Netherlands BV

Platinawerf 20G
6641TL Beuningen

tel: 0031 24 675 99 99

e-mail: info@aluprof-nederland.nl

Website: www.aluprof.eu

 

 

 


Company profile

click to open