Wednesday, April 24, 2024

SIEGENIA

Wij maken ramen en deuren waardevol.

De SIEGENIA-GROEP biedt een uitgebreid assortiment producten aan die ramen en deuren waardevol maken.
Met de productgroepen TITAN, ALU en PORTAL, alsook met AERO en DRIVE behoort het bedrijf tot de wereldwijd toonaangevende aanbieders van beslag, ventilatie- en gebouwentechniek.
KFV dekt tevens het volledige gebied van moderne sluitsystemen voor deuren. Het volledige aanbod wordt afgerond door de SIEGENIA-AUBI Sicherheits-Service GmbH, die op de markt komt met producten en diensten voor inbraakbeveiliging en raamreparaties.
 
Alles bij elkaar vormt dit een krachtige productportefeuille voor verwerkers, planners en architecten - van de beslagtechniek voor ramen en balkondeuren via gebouwtechnische oplossingen aangaande huisautomatisering en inbraakbeveiliging tot muur- en raamventilatoren, meerpuntssluitingen en nooddeur- en automatische deursluitingen.
 
 
Raam deur schuifdeur beslag Siegenia
 
 
 
 

Systeemoplossingen voor meer ruimtelijk comfort.

Ruimtes tot leven laten komen, zodat men zich er thuisvoelt: dat doel bereiken wij door een levendige en procesgerichte bedrijfscultuur, een sfeer van openheid en klantgerichtheid.

Deze elementen worden succesvol gecombineerd met hoge eisen ten aanzien van de kwaliteit en buitengewone innovatiekracht die wij consequent gebruiken voor de hoogst haalbare mate van ruimtelijk comfort.

Van esthetica en design via veiligheid en geborgenheid tot aan een hoge luchtkwaliteit en bedieningscomfort – gerichte implementatie van de verschillende aspecten van ruimtelijk comfort staat voor SIEGENIA centraal bij het ontwikkelen van nieuwe raam-, deur- en comfortsystemen. Om die reden kiezen wij voor nauwe samenwerking met onze klanten, een uitgesproken systeemgerichte denkwijze en een als geheel doordacht samenspel van oplossingen die toonaangevende technologie en een economische verwerking in overeenstemming brengen met aantoornbaar voordeel voor de eindgebruikers.

Producten en oplossingen voor het moderne wonen van morgen onwikkelen - dat is ons alleen dan mogelijk als wij elke dag opnieuw onze innovatiekracht tentoonspreiden en markten van de toekomst tijdig bezetten. Zo kunnen we dat wat we hebben bereikt verder ontwikkelen en het welzijn van de gebruikers van onze oplossingen nog eens verhogen.

Gezamenlijk ontwikkelde richtlijnen geven duidelijk richting aan de doorlopende veranderingsprocessen bij SIEGENIA. Deze processen worden ondersteund door de verankering van onze richtlijnen in de waarden waar wij als bedrijf voor staan. Ze zorgen voor de noodzakelijke interne samenhang in het verloop van elk proces, zijn de drijvende kracht achter de realisatie van onze doelstellingen en een integraal onderdeel van onze uitgedragen bedrijfscultuur.

Waarden en richtlijnen die ons motiveren:

  • Klantgerichtheid
  • Management
  • Medewerkergericht
  • Procesgericht denken en handelen
  • Cultuur
  • Voortdurende verbetering
  • Besluitvorming
  • Leveranciersgericht
  • Maatschappij en milieu
  • Motivatie en gedrevenheid

 


 

Benelux verkoopkantoor

SIEGENIA GRUPPE

Industrieterrein Dombosch I
Ramgatseweg 15
4941 VN Raamsdonksveer
NEDERLAND

Tel.: +31 85 4861080 

info-b@siegenia.com


 

Wij maken ruimtes levendig.

Drie dimensies en vier wanden maken samen een ruimte, Echter nog geen levensruimte. Want dit is een dynamische structuur welke bestaat uit vele factoren en functies: veiligheid, comfort, gezondheid, esthetiek, waardebehoud, energie-efficiëntie en nog veel meer. In het middelpunt staat nog altijd de mens.   

Kortom: een ruimte is een systeem en een raam- of deurbeslag daarom niet alleen een beslag. Het is een deel van het systeem, welke er voor zorgt, dat ruimtes levendig worden en mensen zich daarin behagelijk voelen. Dit denken in systemen heeft bij SIEGENIA reeds een lange traditie. Vandaag de dag zijn we de toonaangevende systeemaanbieder voor ruimtelijk comfort: met raam-, deur- en comfortsystemen.

Raamsystemen
Deursystemen
Comfortsystemen

.

Ramen
Het kader voor innovaties.

Onze baanbrekende beslagoplossingen combineren intelligente productdetails met veelvuldige mogelijkheden voor tijds- en kostenbesparing in het productieproces. 

Zo overtuigen de raambeslagen van SIEGENIA in hun toepassing door en hoge functionaliteit en veiligheid en voldoen ze aan de hoogste eisen voor comfort en design. Daarbij openen ze vanaf de productie tot de montage cruciale besparingsmogelijkheden door minimale logistiek en gestroomlijnde werkprocessen.

Deuren
De sleutel tot veilige deuren

Bij deurbeslagen gaat het niet alleen om de vergrendeling, niet alleen om de weerstandsklassen. Het gaat ook altijd om het gevoel van veiligheid en geborgenheid – hetzij binnen de eigen vier muren, op de werkplek of in openbare gebouwen. Resultaat van dit veelomvattende veiligheidsdenken is een bijzonder breed productportfolio.
 
KFV biedt het totale spectrum aan moderne sluitsystemen, van betrouwbare insteeksloten via meerpuntssluitingen tot een divers paniekassortiment. Door ervaring en innovatie wordt daarbij de hoogste productkwaliteit gecombineerd met maximale efficiëntie en economische voordelen. Het beste voorbeeld: onze meerpuntssluitingen op rastermaat in een slim modulair bouwkastensysteem.

Schuifdeuren
Zo licht kan zwaar zijn.

Royale glasoppervlakken zorgen voor meer vrijheid, comfort en licht in de woning. Maar ook voor meer gewicht. Om ervoor te zorgen dat optische lichtheid niet zwaar in de bediening is, ontwikkelen wij zeer soepel lopende beslagen – ook voor schuifelementen tot 400 kg. Verscheidenheid in design, comfort en veiligheid zijn dankzij veelzijdige innovaties geen of-of-criteria meer, maar vinden in onze schuifdeuroplossingen PORTAL de grootste gemeenschappelijk noemer – van de verwerking en de montage tot aan de bediening.

Uit de praktijk - voor de praktijk.

In de SIEGENIA-werkbank draait alles om het product.

Maak gebruik van actuele videofragmenten om de functionaliteit van onze productoplossingen in detail te ervaren.
Of neem als zeer concrete hulp voor uw dagelijkse praktijk uw toevlucht tot talrijke aanslaghulpmiddelen, montage- en onderhoudshandleidingen.

 
Hier vindt u perfecte branche-informatie uit de eerste hand. Naast de gedetailleerde videofragmenten heeft de SIEGENIA-werkbank ook productspecifieke vraag-en-antwoord-catalogi voor zeer doelgerichte informatie. Maak gebruik van de praktische inzichten en tips en trucs rond onze productportfolio en ervaar de innovatieve oplossingen in hun uitvoering en toepassing.
 
 
 

 

De volledige wereld van SIEGENIA.

Innovatieve beslagoplossingen voor ramen en deuren, intelligente ventilatie- en gebouwentechniek. 

 

 

Benelux verkoopkantoor

SIEGENIA GRUPPE

Industrieterrein Dombosch I
Ramgatseweg 15
4941 VN Raamsdonksveer
NEDERLAND

Tel.: +31 85 4861080 

info-b@siegenia.com