Friday, May 17, 2024

SIEGENIA ontsluit alle mogelijkheden

 

Ramen

SIEGENIA raambeslagen voor ramen van hout, kunststof of aluminium bieden u ook bij grotere projecten bijzonder flexibele en geavanceerde oplossingen. Daarmee hebt u in alle materialen, openingstypes en gewichtsklassen veelzijdige mogelijkheden om zelfs aan geavanceerde eisen veilig te voldoen en het comfort te scheppen, dat ruimtes tot leven brengt: ruimtelijk comfort.

 

 

 

Ramen van hout of kunststof

siegenia kunststof

 

Voor de uiteenlopende eisen in de woning- en utiliteitsbouw hebben wij ons kwaliteitsbeslag SIEGENIA  TITAN bijzonder ruim en op de toekomst gericht voor u opgesteld. Zo hebt u in alle openingstypes voor projecten in iedere orde van grootte meer vormgevingsvrijheid, om op individuele eisen en klantenwensen in te gaan

Met SIEGENIA TITAN hebt u de keuze tussen draai-, draai-kiep- en kiep-voor-draairamen. Met ons schuifbeslag PORTAL ECO SLIDE bieden wij u bovendien ook een oplossing voor schuiframen, om in de buurt van het raam iedere centimeter bruikbaar te maken.

Ramen van aluminium

Siegenia_aluminium

 

SIEGENIA ALU is het krachtige beslagsysteem dat als het gaat om vorm en functie alle mogelijkheden voor u openhoudt, en u vrij en veilig laat vormgeven. Daarbij maakt het geen verschil of u nu een glazen gevel met 20 etages plant of de perfecte vier wanden in de eersteklas woningbouw.

ALU is de basis voor grote ideeën.

ALU biedt voor alle eisen en openingstypes een passende oplossing en vergroot uw vormgevingsvrijheid. Zelfs echte zwaargewichten van max. 300 kg kunnen met ALU comfortabel en veilig bediend worden.

 

Meer veiligheid voor ramen.

Siegenia veiligheid

 
 

Inbraakwering met SIEGENIA kwaliteit die het verschil maakt.

Met SIEGENIA kiest u bij de inbraakbeveiliging voor miljoenen malen beproefde en door beveiligingsexperts en de politie aanbevolen systemen tot weerstandsklasse RC3 volgens EN 1627-1630. Hiermee worden voor u voor objecten met bijzondere veiligheidseisen ook altijd alle mogelijkheden open gehouden. Wij bieden u een gecertificeerde kwaliteit, die er tegelijk ook voor zorgt dat zelfs ramen met maximale inbraakwering er absoluut lichtlopend uitzien en een strakke look hebben.

Siegenia RC2 of RC3

RC2 en RC3 voor kunststof,  houten of aluminium ramen

Ramen voor moderne ruimteconcepten

Siegenia ruimteconcepten

 

Eén met de wand.

Door de mogelijkheid van bijzonder smalle kozijnen kunnen ramen met SIEGENIA axxent zelfs vlak met de wand worden ingebouwd.

Designgrepen GLOBE

Siegenia raamdesign

Rondt het raamdesign optimaal af.

Stijl en esthetiek in ergonomisch design: met zijn gebogen druppelvorm ziet hij er niet alleen prachtig uit, hij ligt ook heel mooi in de hand. De raamgreep GLOBE is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en rondt een strak raamdesign bijzonder stijlvol af.

 

siegenia
bedrijfspagina