Monday, July 15, 2024

KFV AS 3600 C

 

speciaal voor appartementencomplexen

veiligheid is een primaire basisbehoefte. Goed beveiligde deuren zijn hier een onderdeel van. Het vergrendelen van de deur beschermt weliswaar tegen mogelijke inbraakpogingen, maar in noodsituaties – zoals bijv. in geval van brand – is het verlaten van het gebouw zonder sleutel niet meer mogelijk. Hiermee zijn we aan de slag gegaan en hebben speciaal voor o.a. appartementencomplexen de oplossing ontwikkeld waarmee de inbraakwerendheid met bescherming gecombineerd kunnen worden. Het resultaat van deze ontwikkeling is de nieuwe automatische meerpuntssluiting AS 3600 C.  

 

Uw voordelen: 

  • viervoudig veilige automatische vergrendeling met mechanisch stuurelement
  • de deur kan van binnenuit op ieder moment zonder sleutel worden geopend
  • deurklink altijd bedienbaar
  • viervoudig, SKG** veilige, automatische vergrendeling met mechanisch stuurelement

AS 3600 C: compromisloos veilig. Waardoor een goede beveiliging de hoogste prioriteit heeft. 

 

KFV AS 3600 C

Veiligheid voor alle situaties

Vergrendeling beschermt tegen mogelijke inbraakpogingen, maar in noodsituaties is het niet meer mogelijk om zonder sleutel het huis te verlaten. Dit is een levensgevaarlijk risico, want juist dan raken de bewoners in paniek en is de benodigde sleutel vaak niet bij de hand. Met de AS 3600 C kunnen deze twee nu worden gecombineerd.

Alle informatie over de nieuwe automatische meerpuntssluiting AS 3600 C vindt u kort samengevat in onze flyer.

 

KFV as 3600 c sloten siegenia

Appartementencomplex ontwerpen

Architectonische concepten voor appartementencomplexen houden rekening met belangen van de eigenaar, maar ook met de behoeften van de huurders. Bijzonder belangrijk zijn klassieke, veiligheids- en welzijnsaspecten.  Meerpuntsluitingen voor toegangsdeuren dienen te voldoen aan hoge normen, bijvoorbeeld dat de bewoner in het geval van nood zonder na te denken het gebouw kan verlaten zonder sleutel.
 Met onze nieuwe automatische meerpuntssluiting AS 3600 C beschikken architecten over de beste voorwaarden voor het afstemmen van veiligheid en welzijn. 

  

KFV sloten

Voor iedere deur de beste oplossing.

  

siegenia
bedrijfspagina