Monday, July 15, 2024

KFV sloten

Voor iedere deur de beste oplossing

 

Bij sloten dient het vanzelfsprekend te zijn dat u en uw klanten de volste vertrouwen hebben in de hoogste kwaliteit. Daarom vindt u bij SIEGENIA diverse uitstekende sloten van het merk KFV. Voor iedere deur hebben wij de beste oplossing.

KFV zorgt voor traditionele veiligheid en combineert dit met toekomstgerichte oplossingen. Ook op het gebied van verwerking, montage en opslag zijn deze uitstekende sloten geschikt voor veelzijdige mogelijkheden. Hierdoor bespaart u zelfs tijd en kosten! Heeft u interesse in sloten van hoogwaardige kwaliteit? Kijk dan snel hieronder om het productoverzicht te bewonderen.

 

Er is altijd een oplossing. De veiligste is KFV

 

 

Modulair systeem KFV ONE

De nieuwe generatie van meerpuntssluitingen.

KFV one

 

KFV Meerpuntssluiting

 

KFV meerpuntsluitingen

 

 

KFV Reparatie-meerpuntssluiting

KFV reparatiesloten

 

KFV paniek en nooduitgang

 

KFV panieksloten

 

 

KFV Sloten

 

 

 

KFV Scharnierzijde

 

KFV scharnieren

 

 

Met zekerheid het juiste slot

Het merk KFV omvat een grote diversiteit sloten voor de projecten- en woningbouw. Hierdoor vindt u met zekerheid voor iedere deur het juiste slot. Heeft u bijvoorbeeld interesse in insteeksloten? Deze zijn uiteraard voor zowel opdek- als stompe deuren in verschillende sluitvarianten verkrijgbaar. Zo heeft u de keuze uit een bontbaard, vrij- en bezetuitvoering of sluitcilinder als sluiting. Wanneer u op zoek bent naar smaldeursloten, dan zit u ook goed bij SIEGENIA. De KFV smaldeursloten zijn leverbaar met 1 of 2 toeren. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende nachtschootafmetingen, doornmaten en stolpuitvoeringen.

Verschillende veiligheidsklassen

Naast het type slot kunt u tevens kijken naar de veiligheid. De KFV insteeksloten zijn onderverdeeld in 4 klassen. Hieronder lichten we iedere klasse kort toe zodat u direct weet welke variant aansluit bij uw wensen of die van uw klanten.

  • Klasse 1: geschikt voor deuren die slechts af en toe rustig worden geopend. Denk bijvoorbeeld aan deuren van bergingen
  • Klasse 2: goede optie voor deuren die regelmatig en rustig geopend worden. Deze sloten worden regelmatig gebruikt voor kantoordeuren.
  • Klasse 3: geschikt voor deuren die vaak en deels krachtig worden geopend. U kunt hierbij denken aan deuren in openbare gebouwen.
  • Klasse 4: de beste match voor deuren die zeer vaak en deels krachtig geopend worden. Voorbeeld hiervan zijn deuren met een verhoogde inbraakwerendheid en deuren in openbare gebouwen.

 

siegenia
bedrijfspagina