Monday, July 15, 2024

M-TS het gemotoriseerd slot

Laat ons het snelste en stilste gemotoriseerde slot introduceren, het snelste en lichtste motorslot-met zeer comfortabele bediening!

 

M-TS

Voor een nieuwe standaard in deurcomfort
 

Na een lange dag wilt u thuiskomen, het lawaai buiten de deur laten en u snel terugtrekken in het comfort van uw eigen huis.
Doe de deur dicht, stap uit de dagelijkse sleur.
Het M-TS motorslot is hiervoor de beste keuze.
Het is de snelste gemotoriseerde meerpuntsvergrendeling op de markt – zowel in werking als in afwerking. Zet nieuwe maatstaven voor uw voordeur met het M-TS motorslot en leg de basis voor een moderne bediening. Of de deur nu moet worden geopend met een vingerscan, een keypad of een smartphone – u beslist. Met het M-TS motorslot kunt u vele wensen eenvoudig realiseren. 

 

maco motorslot

 

Details zorgen onderscheidend vermogen

Conventionele gemotoriseerde sloten openen en sluiten met volledige motorkracht. MACO heeft een slimme oplossing met een subtiele verschillen: handiger, sneller, stiller. 

MACO’s bewezen 3-latch technologie helpt bij het sluiten: het zorgt voor een perfecte grip en een hoge sluitkracht. Pas dan slaat de motor aan en slaat af. Dit betekent dat een deur met het elektromechanische M-TS slot in slechts 0,3 seconden is ontgrendeld en veel stiller is. 

De M-TS kan altijd met de sleutel worden geopend, met slechts één draai van de sleutel.

 

 

 

Het M-TS slot is best in class

De lieveling van iedereen die een slot bedient
 
 
 
motorslot M-TS Maco
 
 
bedrijfspagina