Wednesday, February 21, 2024

EMOTION grepen

Een raamgreepen is een belangrijk stijl- en functiemiddel.
Het zet het beslag in beweging om het raam te kiepen, open te draaien en weer te sluiten. Een greep moet goed in de hand liggen en ervoor zorgen dat het beslag licht te bedienen is.
Zowel optisch, haptisch en functioneel moet een greep prettig in gebruik zijn.

 

Ons assortiment raamgrepen:

 

HARMONY

HARMONY

Als echte klassieker voldoet HARMONY aan veel eisen. De raamgrepen passen in een moderne architectonische omgeving maar ook op rennovatie kozijnen.
De markante charismatische belijning en de tijdloze optiek overtuigen bij de eerste indruk. 

HARMONY is beschikbaar in brons, champagne, grijsbruin RAL 8019, verkeerswit RAL 9016, zilver en titanium.
RAL getest.


SYMPHONY

Greep Symphonie

Een trefzekere combinatie SYMPHONY met grote glazen oppervlaktes, slanke afgeronde raamprofielen, welke worden verbonden met elegantie en stijl tot een elegant design.
Gekenmerkt door afgeronde contouren, verleidt de greep elk modern raam met een bijzondere optische noot.

De greep is verkrijgbaar in de volgende kleuren: brons, champagne, grijsbruin RAL 8019, verkeerswit RAL 9016, zilver en titanium.
RAL getest.


RHAPSODY

Greep Rhapsody

De greep combineert aangename haptische kenmerken met elegante vormgeving. Zijn ergonomische vorm is charmant door eenvoud. In alle details zijn vorm en functie perfect op elkaar afgestemd.

De greep is verkrijgbaar in de volgende kleuren: brons, champagne, verkeerswit RAL 9016, zilver en titanium.
RAL getest.


TENTAZIONE

gREEP tENTAZIONE

De raamgreep verleidt – om te bewonderen en aan te raken.
TENTAZIONE wordt perfect geïntegreerd in het raamprofiel. De raamgreep is subtiel verdekt verwerkt en makkelijk te bedienen. Greep en raam zijn tot één versmolten. Het sluit- en openingsmechanisme van het raam werken zoals vertrouwd. Ook de functionaliteit op het gebied van inbraakwerendheid en ventilatie zijn conform de MACO kwaliteitseisen. Druk op de TENTAZIONE en hij veert op uit zijn verdekte positie, daarna is de raamgreep zoals gebruikelijk te bedienen.

TENTAZIONE is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, chroom (geborsteld en glanzend), goudlook, rvslook (geborsteld) en verkeerswit RAL9016.


KOMGREEP

De komgrepen zijn ontworpen volgens de speciale eisen van onze klanten. Het aantrekkelijk design wordt gecombineerd met een hoge mate van functionaliteit.
Vanwege de geringe ruimte die de kom nodig heeft, is hij ook geschikt in combinatie met een rolluik. Het ontwerp zorgt voor een comfortabele bediening. De verschillende oppervlaktes zijn gemakkelijk te reinigen en zijn duurzaam.

De komgrepen zijn verkrijgbaar in brons, champagne, bruin-zwart RAL 8022, verkeerswit RAL 9016, zilver en titanium.


TRESOR

Greep Tresor

 

Raamgreep TRESOR biedt veiligheid volgens ENV 1627-30 met een minimale weerstand van 100 Nm en voorkomt zowel tegen het verschuiven als het draaien van de greep van buitenaf.
TRESOR is verkrijgbaar in de MACO standaardkleuren in de uitvoeringen TRESOR-S met blokkeerknop en TRESOR-Z met afsluitcilinder.

De standaardkleuren hiervoor zijn: brons, champagne, grijsbruin RAL 8019, Verkeerswit RAL 9016, zilver en titan.

 


 

Hoogtepunten uit het assortiment van raamgrepen

 

Tentazione

TENTAZIONE

De raamgreep verleidt – om te bekijken en aan te raken. TENTAZIONE wordt perfect geïntegreerd in het raamprofiel. De raamgreep is subtiel verdekt verwerkt en makkelijk te bedienen. Greep en raam zijn tot één versmolten. Het sluit- en openingsmechanisme van het raam werken zoals vertrouwd, ook de functionaliteit op het gebied van inbraakwerendheid en ventilatie zijn conform de MACO kwaliteitseisen. Druk op de TENTAZIONE en hij veert op uit zijn verdekte positie, daarna is de raamgreep zoals gebruikelijk te bedienen. TENTAZIONE is verkrijgbaar de kleuren: chroom (geborsteld en glanzend), goud-Iook, roestvrijstaal-look (geborsteld) en verkeerswit RAL9016.

 


Aanvullende informatie (folders)

 

 


 


bedrijfspagina