Monday, July 15, 2024

Kwaliteitsbeslag voor ramen

 

Actuele woningbouw-trends worden bepaald door heldere lijnen en door afstand te doen van alles wat overbodig is. Als we deze trends doorzetten naar de raam- en deurenbranche, dienen we rekening te houden met een geïntegreerd volledig verdekt liggend beslag, steeds smaller wordende kozijnen en diverse aspecten binnen de domotica (=huisautomatisering). MACO past voortdurend haar productontwikkeling hierop aan.

 

 

Maco-draaival

Centrale sluiting, I.S. veiligheids-rolnokken en hefzekering vormen de basisuitrusting van elke beslagset. Naar behoefte kunnen extra functies worden toegevoegd en worden gecombineerd met andere MULTI onderdelen. Indien er achteraf een verhoogde veiligheid van het raam gewenst wordt, is dit met i.S veiligheidssluitplaten eenvoudig te realiseren. Hiervoor worden dezelfde schroefposities gehanteerd.

 

Maco-grepen

Raamgrepen zijn belangrijk stijl- en functiemiddelen. Het zet het beslag in beweging om het raam te kiepen, te openen, te draaien en weer te sluiten. Een greep moet goed in de hand liggen en ervoor zorgen dat het beslag licht te bedienen is. Zowel optisch, haptisch en functioneel moet een greep prettig in gebruik zijn.

 

Maco-luikbeslag

Als oplossing voor de energie-efficiënte bouw, biedt MACO RUSTICO een montagesysteem op muurisolatie voor alle soorten luikbeslag.

Het programma wordt aangevuld met speciaal ontworpen scharnieren voor verschillende kunststof luiken, voor verdekt liggende verstelbare scharnieren voor aluminium raamluiken, voor vergrendeling voor smalle profielen en voor de typische italiaanse vouwluiken

 

MACO-Dorpels

Beproefd en getest op wind- en waterdichtheid van 600 Pascal: de valdraai dorpel met WK2 van MACO Beschläge BV.

Dat MACO volop ontwikkelt, wordt bewezen door de behaalde wind- en waterdichtheid test van de dorpel van maar liefst 600 Pascal EN het verder uitbreiden van de web tool met de draaival dorpel met WK2 . Het is duidelijk dat MACO staat voor veilig en comfortabel wonen, kwaliteit en bestelgemak.

 

Maco-dichtingen

Is het werkelijk mogelijk dat een raam met triple glas nog steeds niet dicht is. Ja! Zeker! En hoe. Als de dichtingen niet goed zijn aangebracht of als er inferieur materiaal is aangebracht dan kan zelfs triple glas onaangenaam aanvoelen. Dit schijnbaar onbelangrijk product is gemaakt van zeer vernuftig en ingenieus ontwikkeld materiaal met een complexe geometrie. Wanneer men het juiste product hanteert en het goed plaatst dan ervaart men de energiebesparing, geluidsdichting en een prettig welzijn.

 

De Tronic sensoren van MACO controleren de klok rond de open- en sluittoestand van uw ramen, huisdeuren en schuifdeuren. Zij bieden ook tal van veiligheidsrelevante en handige extra functies: Integreer bijvoorbeeld ramen en deuren in uw alarmsysteem of creëer uw eigen slimme alarmsysteem. De Tronic-sensoren zijn zowel met bedrading als met sensor verkrijgbaar en vormen zo een optimale aanvulling op uw mechanische inbraakbeveiliging.

 


 

maco-brochures

bedrijfspagina