Maco | Hefschuifdeur

Ontdek nieuwe horizonten!

Maco hefschuifdeur

De sluitstang met stalen haken lijkt sterk op de meerpuntssluiting voor buitendeuren.

Bij de geopende deur schuiven de haken automatisch naar binnen. Niks belemmert het zicht. Bij het sluiten bewegen de haken geluidloos en zonder kracht te gebruiken, zich in de sluitplaten. De stalen haken zorgen voor een zeer hoge inbraakbeveiliging. De sluitplaten liggen bovendien vlakliggend geïntegreerd in het kader.

 

Soepele en geruisloze verplaatsing

De standaard loopwagen voor hefschuif kan gebruikt worden voor vleugelgewichten tot 200kg, de zware loopwagen kan toegepast worden tot een maximum gewicht van 300 kg. Vleugels met een gewicht tot 400 kg bedienen en verplaatsen zich soepel door het inbouwen van de nieuwe bijkomende loopwagen.

Door het gebrevetteerd systeem met veerondersteuning, vermindert de nodige bedieningskracht aanzienlijk, daar dit systeem een kracht van circa 80kg helpt heffen. Deze kan ingebouwd worden bij vleugelgewichten vanaf 200kg

Loopwagen Maco

 

 

Standaard loopwagen hefschuif met borstels

Altijd proper in beweging Stof, zand, haren van huisdieren,…

Vuil is er altijd en overal, zowel in de bouwfase als in het dagdagelijkse leven.
Vuil hecht zich beetje bijbeetje vast aan de wielen van de loopwagens. Daarom hebben wij borstels bevestigd aan elke loopwagen.

Bij elke schuifbeweging wordt het vuil van de rail weggeveegd.
Hierdoor garanderen wij een soepele en stille beweging door de jaren heen en een langere levensduur van de loopwagens.

HS Haken loopwagen

 

De sluitstang

doornmaat slot

De sluitstang hefschuif biedt de mogelijkheid om op vier punten te sluiten. Standaard zijn twee sluitpunten voorzien; de twee bijkomende sluitpunten zijn voorgeponst. Met de 4 sluitpunten kan men de veiligheidsklasse verhogen tot RC2.
Door de nieuwe vorm van de sluitnokken wordt er voor een betere inloop van de vleugel gezorgd.
Vleugelhoogtes van 730 tot 3860mm – doornmat 27,5 of 37,5mm

 

 

Hefschuifdorpels

Ook voor hefschuifdeuren heeft MACO speciale dorpels ontwikkeld. Deze dorpels zijn van dezelfde kwaliteit en hetzelfde materiaal als die van de kozijndorpels. Hiervoor geldt ook dat er geen extra thermische isolatie nodig is. Het product beschikt over een uitstekende waterdichtheid en is hitte- en vorstbestendig. Een opening met optimaal comfort.

 

Maco hefschuifdeur dorpels


Bedrijfspagina