Sunday, May 19, 2024

Slim en Smart met MACO

ontdek het belang van revolutionaire bescherming

 

We connect” vertegenwoordigt de combinatie van mechanisch en elektronisch beslag, maar ook de ondernemingskracht van MACO Benelux: een sterk team uit België en Nederland wat nauw verbonden is met de markt en dicht bij de klant staat. Verbondenheid!
 
Voeg met elkaar waarde toe zodat huis- of gebouwgebruikers, tevreden en comfortabel, raam, deur en hefschuif systemen kunnen bedienen. 

Wij heten u van harte welkom om de verschillende oplossingen te bespreken en uit te proberen. Zelf ervaren en testen is de beste wijze om het product verder te kunnen vermarkten. 

De MACO stand biedt u producten voor totaal systemen met comfort, veiligheid en design: 

  • Hoogwaardig raambeslag (MULTI)
  • Slimme concepten voor deurvergrendeling en toegangsystemen (PROTECT, openDoor, PRO-DOOR)
  • Hefschuif systemen (RAIL-SYSTEMS & MOVE)
  • Dorpels
  • Sensoren en Smart Home oplossingen

 


 

Onevenaarbaar robust –wereldwijd uniek

Wij zijn experts op het gebied van corrosiebescherming.

Jarenlange ervaring, uitgebreide knowhow en de stimulans om onze producten te perfectioneren resulteren in onze nieuwste oppervlaktelaag: het MACO-Evo-Effect.

maco beslag met zilverlook evoHet MACO-Evo-effect

Een oppervlak dat zichzelf smeert en geneest. Klinkt futuristisch?

Bij MACO is dit al aanwezig. Het proces dat hiervoor verantwoordelijk is, wordt tribologische oppervlakte behandeling genoemd.

 
 

Helemaal digitaal …

Wat betekent digitalisering als we het hebben over het raam? Bijvoorbeeld meer veiligheid aan het raam, het automatisch herkennen of het raam door een inbreker wordt bewerkt: zelfs als het raam in kiepstand staat.. De mTronic maakt het mogelijk! 

MACO eTRONIC, de indrukwekkende slanke variant, die de gesloten status van het raam bewaakt,  overtuigt met zijn eenvoud. Er zijn geen beslagwijzigingen of speciale componenten nodig, maar elke raamgrootte en matrix zijn mogelijk. Deze variant opent voor u ook nieuwe businessmodellen, zoals een vooraf geconfigureerd smart-home-raam: de eindklant kan desgewenst eenvoudig de elektronica toevoegen die nodig is voor de sluitingsbewaking

Leer meer 

Maco Etronic

A-TS: geoptimaliseerd & VdS-gecertificeerd

Dichttrekken en de deur is op drie punten vergrendeld – en dat geheel zonder af te sluiten: alleen bij het automatische slot A-TS komen ook alle vergrendelingen automatisch naar buiten (ook de nachtschoot). Zo komt er niemand naar binnen, maar wel iedereen via de deurklink naar buiten.

Maco deursloten
 

  • Vanaf nu is de A-TS, VdS gecertificeerd
  • Veilig voor kinderen: wanneer kinderen niet naar buiten mogen
  • Soepel openen? Met onze motor is dit vanzelfsprekend!
  • Geschikt voor Smart Home? Ja!

Meer informatie vindt u in onze A-TS-brochure.

 

bedrijfspagina