Monday, July 15, 2024

Geral | Hulshout

Uw specialist in ramen, deuren, veranda’s, zonwering, rolluiken en poorten

 

Geral heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren en plaatsen van ramen, deuren, veranda’s, zonwering, rolluiken en poorten.
Wij werken enkel met Topmerken zoals Reynaers, Deceuninck, Harol, Somfy e.a..
Sinds 1992 zijn wij tevens ‘exclusief’ erkend ‘Harol-specialist’ in onze regio.
Hierdoor bent u verzekerd dat uw ramen, veranda, zonwering of poort bij u met de meeste vakbekwaamheid geplaatst kan worden.

De troeven van Geral: Eigen verkoopsdienst – Eigen productie – Eigen plaatsingsdienst – Eigen dienst na verkoop.
Alles van offerte tot plaatsing wordt steeds met onze eigen ervaren team tot in detail uitgevoerd naar de wensen van de klant.

 

 

 


Producten:

logo-reynaers

Aluminium:
Aluminium ramen en deuren zijn toepasbaar in alle projecten van modern tot klassiek en verkrijgbaar in alle stijlen en kleuren. U hebt eveneens de keuze uit verschillende isolatieniveau’s.
Voor aluminium ramen en deuren werken wij samen met ‘Reynaers Aluminium’. Al jaren een toonaangevend merk in de bouwsector in Belgïe en ook wereldwijd.
Reynaers Aluminium dankt zijn leiderspositie aan zijn voortdurende investeringen in onderzoek en de ontwikkeling van marktgerichte producten.

deceuninck ramen en deuren

Kunststof:
Pvc-ramen en deuren worden eerder toegepast in de klassieke stijl zoals de pastoriewoningen en zijn eveneens verkrijgbaar in alle stijlen en kleuren.
Voor pvc-ramen en deuren werken wij samen met‘Deceuninck’.
Als Belgisch marktleider én op-en-top Belgisch bedrijf kan Deceuninck daarenboven beter dan wie ook inspelen op de specifieke marktbehoeften van ons land.

harol-logo

Zonwering:
Geniet elke dag van de juiste keuze!
De perfecte overgang tussen huis en tuin, dat is een terras waar het aangenaam vertoeven is. Ook op warme zomerdagen, als de zon stralend schijnt.
Een Harol-zonwering doet hier wonderen! Het houdt de zon veilig op een afstand, zodat u kan genieten van uw tuin, uw omgeving en het goede leven.
Ook voor andere toepassingen zijn er oplossingen. Indien uw leefruimte of veranda in de zomer te snel opwarmt, kan een Harol-zonwering voor de nodige koeling zorgen.

Harol poorten

Garagepoorten:
De poort naar het goede leven.
Harol-poorten zijn het visitekaartje van uw woning. Betrouwbare en comfortabele techniek zorgt voor een gepaste ontvangst na een dag hard werken. Vertrouw op de toonaangevende technologie van Harol.
U kan kiezen uit een exclusief assortiment.

 

Verandas Reynaers

Droomveranda’s.
Droomt u al jaren van een veranda zodat u heel het jaar van uw tuin kunt genieten?
Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in het plaatsen van veranda’s. Hierdoor kunnen wij u met ons deskundig advies ook helpen uw droomveranda te realiseren.
Voor aluminium veranda’s werken wij samen met ‘Reynaers Aluminium’.
Al jaren een toonaangevend merk in de bouwsector in Belgïe en ook wereldwijd. Reynaers Aluminium dankt zijn leiderspositie aan zijn voortdurende investeringen in onderzoek en de ontwikkeling van marktgerichte producten.

 

Kom zeker eens langs in onze toonzaal om de verschillende modellen te bekijken.

 


 

Contactgegevens:

N.V. GERAL
Industriepark 54a, BLAUWE ZONE B5

B-2235 Hulshout

Tel: 015/75 85 25
Fax: 015/75 26 29
E-mail: info@geral.be

website: www.geral.be

Bekijk ons volledige aanbod op onze website
of kom onze ramen&deuren, veranda’s en zonwering bekijken in onze toonzaal.

Contacteer Geral voor vrijblijvend advies en prijzen.

 


Realisaties:

Hulshout ramen en deuren   Hulshout ramen en deuren    Hulshout ramen en deuren    Hulshout ramen en deuren    Hulshout ramen en deuren    Hulshout ramen en deuren    Hulshout ramen en deuren    Hulshout ramen en deuren   Hulshout ramen en deuren   Hulshout ramen en deuren