Aliplast

aliplast logo

Aluminium is een duurzaam en hedendaags materiaal.
Met zijn unieke eigenschappen en voordelen is de materie bijzonder geschikt voor jouw Aliplast ramen en deuren.

 

Aliplast Lokeren

 

Aliplast Aluminium Systems Belgium groeide de voorbije jaren uit tot één van de belangrijkste internationale spelers in de ontwikkeling en productie van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels.
Productinnovatie, design, technische vaardigheid en kwaliteit zijn bepalend bij deze voorsprong.
Aliplast Belgium, gelegen in Lokeren, stelt 320 mensen tewerk in moderne kantoren en ruime productieateliers.

 

made in belgium

 

Alles onder één dak

Aliplast besteedt niets uit! Alles gebeurt onder één dak: van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het verzorgen van het transport naar fabrikanten van ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Portugal. 

Omdat we alles binnenshuis houden, zijn onze afdelingen beter op elkaar afgestemd. We hebben een uitermate goed zicht op alles wat te maken heeft met de productie van profielen en toebehoren. Op die manier drukken we het kostenplaatje van het productieproces, wat alle partijen ten goede komt. Daarom vormt Aliplast voor jou het ideale profiel!

Aliplast Aluminium Systems is ook lid van het FACVMRG en Aluminium Center Belgium.

Aliplast Aluminium Systems Belgium zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel.

Aliplast Belgium, gelegen in Lokeren, stelt 320 mensen tewerk in zijn imposante en moderne kantoren en productiemagazijnen.

Corialis Group

Aliplast België maakt deel uit van de internationaal befaamde Corialis Group (Core Innovative Aluminium Integrated Solutions), die goed is voor een omzet van meer dan 500 miljoen euro en meer dan 1800 mensen tewerk stelt.

De hoofdkwartieren van Corialis Group zijn eveneens gelegen in Lokeren, België. Verder heeft Corialis Group vestigingen in het Verenigd Koninkrijk (Smart Systems), Frankrijk (Profils Systèmes), Polen (Aliplast Polen), La Réunion (JMD), Servië (Aliplast Systems d.o.o.) en Zuid-Afrika (H Systems South-Africa). 

Meer info? Surf naar www.corialis-group.com


 

Ons productengamma

Aliplast groeide de voorbije 30 jaar uit tot één van de belangrijkste leidinggevende internationale spelers op de markt.
Ontdek ons uitgebreid gamma aan kwalitatieve aluminium systemen.
 

 


 

Aliplast ramen en deuren

Aliplast Schuifdeuren

Aliplast Vouwwanden

Aliplast Verandas

Aliplast gordijngevels

Aliplast binnendeuren