Friday, May 17, 2024

Aluminium gevelbekleding Deco Wall

Deco Wall : aluminium gevelbekleding voor een trendy uitstraling van uw woning

De aluminium gevelbekleding Deco Wall past perfect bij de hedendaagse architectuur. De gevelbekleding is opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen in verschillende designs. De onzichtbare bevestiging en rechte lijnen geven de woning een strakke uitstraling.

 

Deco Wall Aliplast gevelbekleding alu

Kenmerken

  • DE ULTIEME KEUZEVRIJHEIDMet 4 verticale profielen, smal, breed, diep of open en 1 horizontaal profiel, bepaalt u zelf het lijnenspel van uw woning.
    Ook qua kleur is de keuze eindeloos. U kiest uit het complete Aliplast kleurengamma waar tal van kleuren een 25 jaar Seaside kleurgarantie hebben. Een extra speciaal kleurenspel kan u bekomen door het achtergrondprofiel in een andere kleur te nemen als het afwerkingsprofiel.
    Geef uw woning een uniek look door ook deuren en poorten mee te bekleden. U kan de Deco Wall ook vóór uw raam laten doorlopen. Zo brengt u het licht naar binnen maar is er geen volledige doorkijk in uw woning.
  • DE ULTIEME INSTALLATIE-EENVOUDDe gevelbekleding bestaat uit een basisprofiel, waar ook een hoek-, eind- en overgangsprofiel toe behoren. Daarop worden via een kliksysteem de afwerkingsprofielen gemonteerd. Zo krijgt u een onzichtbare bevestiging. 
    Het is meteen duidelijk dat de Deco Wall zoveel meer is dan zomaar een gevelbekleding.
  • DUURZAAM EN ONDERHOUDSVRIENDELIJKEigen aan het materiaal aluminium zijn de duurzaamheid en het eenvoudige onderhoud. De Deco-Wall gevelbekleding is bestand tegen alle weersomstandigheden. Van nature uit is aluminium zeer sterk en bovendien 100% recycleerbaar. De poederlak zorgt voor een goede beschermlaag en behoud van de kleur.

 

 

Keuze uit 4 afwerkingsprofielen

 

De DW230 is het lage verticale profiel. De afwerkingsprofielen hebben een breedte van 30mm en een diepte van 20mm.

Deco Wall 230 Aliplast gevelbekleding alu

 

Bij de DW231 zijn de verticale profielen 40mm diep. De donkere schaduwen tussen de profielen benadrukken de rechte lijnen van de gevelbekleding.

Deco Wall 230 Aliplast gevelbekleding alu

 

De DW232 is een U-profiel. De verticale profielen hebben een slanke open kant, die naar wens kan ingevuld worden met kleuren, bezetting of belichting.

Deco Wall 230 Aliplast gevelbekleding alu

 

Bij de DW240 zijn de verticale profielen 80mm breed. Het lijnenspel wordt hierdoor subtieler. Ideaal voor grotere oppervlaktes.

Deco Wall 240 Aliplast gevelbekleding alu

 

De DW233 is een horizontaal profiel. De schuine bovenkant zorgt ervoor dat er geen water op de profielen blijft liggen.

Deco Wall 233 Aliplast gevelbekleding alu

 

Deco Wall: stijl & kwaliteit voor uw hedendaagse woning !

Deco Wall Aliplast gevelbekleding alu

 


Aliplast aluminium
bedrijfspagina