Wednesday, February 21, 2024

IDA Interior Doors Aluminium

Aluminium binnendeuren: een topper in je interieur

Stalen binnendeuren of binnendeuren in steellook zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in onze interieurs. Ze zorgen voor veel licht en voor een ruimtelijk effect in huis.

Met deze tijdloze binnendeuren- of wanden creëer je met minimale aanpassingen een totaal nieuwe sfeer.
Doordat het glas veel licht doorlaat lijkt de ruimte dan ook direct een stuk groter.Ida aluminium binnendeuren

Lange levensduur

Aliplast Aluminium Systems had al jaren ervaring in aluminium buitenschrijnwerk, maar heeft zich sinds 2 jaar ook toegelegd op aluminium binnendeuren en –wanden. Een schot in de roos!

De aluminium binnendeuren “IDA by Aliplast” hebben het typische steellook effect. Aluminium heeft als voordeel dat het zeer duurzaam is waardoor de deuren een lange levensduur hebben. Daarnaast zijn ze zeer soepel in gebruik dankzij het feit dat aluminium licht in gewicht is. Bovendien wordt iedere deur op maat gemaakt, door een IDA verdeler, zodat breken of kappen overbodig worden.

Ida aluminium binnendeuren

Ida aluminium binnendeuren

 

Voor iedere woonstijl

Aluminium deuren met glas creëren een luxe sfeer in huis en passen door hun strakke belijningen in elk interieur. Of je nu van een industriële, landelijke of moderne woonstijl houdt. De keuze in het aanbod van Aliplast Aluminium Systems is zeer uitgebreid om perfect aan te sluiten bij jouw woonstijl. Zo heb je niet alleen de keuze tussen enkele of dubbele deuren, taatsdeuren of schuifdeuren. Je hebt de keuze in verschillende glassoorten of aluminium plaatwerk. Zo is het ook mogelijk om verschillende (a)symmetrische vakverdelingen toe te passen in jouw binnendeur.

Ida aluminium binnendeuren

Ida aluminium binnendeuren

 

Stijlvolle scheidingswand

Wanneer je twee ruimtes wilt afscheiden zonder licht en ruimte te verliezen, kan je ook kiezen voor een binnenwand met veel glas, bijvoorbeeld tussen de woonkamer en hal of de keuken en eetkamer. Ook handig als je een muur wilt doorbreken en toch twee aparte kamers wilt houden. Zo creëer je een stijlvolle scheidingswand, behoud je dat ruimtelijke gevoel en zijn de ruimtes wel met elkaar verbonden.

Ida aluminium binnendeuren

Ida aluminium binnendeuren

 

Wens je meer informatie over de tijdloze aluminium binnendeuren van IDA?

Neem dan een kijkje op de Aliplast website: www.aliplast.com/IDA of de speciale interieurwebsite: www.idadoors.com

 

Folder

IDA Doors

 

IDA doors is een onderdeel van Aliplast Aluminium Systems die deel uitmaakt van de wereldwijd opererende Corialis groep. Zowel IDA als Aliplast ontwikkelen aluminium systemen voor binnen- en buitenoplossingen voor ramen en deuren.

 

Aliplast aluminium

bedrijfspagina