Saturday, May 18, 2024

Moderne villa met Aliplast ramen

De perfecte combinatie van design, duurzaamheid en stijl

Itegem heeft onlangs de nieuwste parel aan zijn architectonische kroon verwelkomd – een adembenemende hedendaagse villa die de aandacht trekt met zijn verfijnde design en state-of-the-art kenmerken. Alu-xtra – partner van Aliplast Aluminium Systems – verzorgde het schrijnwerk. Zij kozen voor de Star75 voor ramen en deuren en voor de VG500 duorail voor de schuiframen.

 

De Aliplast Star75: een kijkje in de toekomst van het schrijnwerk

In de wereld van hedendaagse architectuur is het van cruciaal belang om te kiezen voor materialen die zowel duurzaam als esthetisch verbluffend zijn. De Aliplast Star75 aluminium ramen voldoen aan deze eisen en tillen moderne schrijnwerktechnieken naar een hoger niveau.

Strak en Slank: de Star75-reeks van Aliplast staat bekend om zijn slanke profielen, die zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Dit past perfect bij de strakke lijnen en moderne esthetiek van de villa in Itegem.

Duurzaamheid:  Aliplast ontving een Cradle-to-cradle certificaat op dit systeem. Dat betekent dat er geen schadelijke stoffen in zitten en dat het product voor 100% kan gerecycleerd worden.

Energie-efficiëntie: de Star75-ramen zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Dit betekent dat ze niet alleen een luxe uitstraling bieden, maar ook helpen bij het beheersen van de energiekosten in de villa. De Uw-waarde van de Star75 is 0.94.

 

aliplast-star

 

De VG500  Schuiframen: Elegantie en Functionaliteit

De VG500 schuiframen van Aliplast voegen een vleugje elegantie en gebruiksgemak toe aan deze hedendaagse villa in Itegem. Alu-xtra koos voor een duorail. Zo kunnen beide delen van het schuifraam worden opengeschoven voor een makkelijke doorgang naar de tuin.

De VG500 bestaat in een gewone versie of een versie met extra slanke profielen. Wil je het nog strakker, kies dan ook voor een vlakke dorpel. Op deze manier is er geen drempel meer waar je moet overstappen. Heel onderhoudsvriendelijke bovendien.

 

Aliplast VG500 schuifdeur

 

25 Jaar garantie op lakwerk: een geruststellende keuze

Aliplast doet de voorbehandeling en het poederlakken van de aluminium profielen zelf. Zij geven standaard 15 jaar lakgarantie, maar op meer dan 50 kleuren met poederlak klasse 2, geven zij een unieke 25 jaar kleurgarantie. De volledige in-house productie van aluminium systemen levert kwaliteitszekere producten op maar ook snelle levertermijnen.

Voor meer info kan u terecht bij sales manager jourik.duwez@aliplast.com

 

Aliplast aluminium
bedrijfspagina