Friday, May 17, 2024

Schmidt hefschuifdeur

schmidt hefschuifdeur

 

Contactgegevens Schmidt Benelux BV

SCHMIDT Benelux BV
Dr. Nolenslaan 134a
6136 GV Sittard
Tel 046 – 400 9103
Fax 046 – 458 0277
E-mail:info@schmidtbv.nl
http://www.schmidtbv.nl/

 

Exclusieve hefschuifdeuren van de specialist

Modern design, optimaal comfort, consequente functionaliteit en compromisloze kwaliteit – de exclusieve kunststof hefschuifdeuren van SCHMIDT met hun slanke, barrièrevrije profielen in nagenoeg alle kleuren fungeren als architectonische vormgevingselementen. Binnen en buiten worden één: de leefruimte wordt groter, de natuur wordt geïntegreerd in het woonlandschap en de woonkwaliteit neemt toe. SCHMIDT-hefschuifdeuren onderscheiden zich door effectieve veiligheidsvoorzieningen en bieden een zeer goede warmte- en geluidsisolatie. Ze zijn zelfs geschikt voor passiefhuizen. Onze twee systeemvarianten worden exact volgens de individuele wensen van onze klanten vervaardigd – in talrijke uitvoeringen, met twee tot vier vleugels.

 

Schmidt hefschuifdeur

 

De specialist voor maatwerk

SCHMIDT ontwikkelt en produceert hoogwaardige kunststof hefschuifdeuren – volgens de specifieke wensen van onze klanten, met een optimale kwaliteit en met innovatieve oplossingen. De door ons ontwikkelde profielsystemen maken van onze producten architectonische vormgevingselementen, waarmee op unieke wijze kan worden voldaan aan de wens naar een ruime, transparante architectuur. Tegelijkertijd voldoen onze hefschuifdeuren aan de hoogste eisen op het gebied van energie-efficiëntie, ergonomie en comfort.

We leveren onze grote bouwelementen, die qua uitvoering en afmetingen exact volgens de specifieke wensen van onze klanten worden vervaardigd, aan bedrijven in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Zij verkopen onze inbouwklare hefschuifdeuren aan de vakhandel of rechtstreeks aan particulieren.

Maak nu kennis met ons exclusieve productaanbod om uw klanten nieuwe perspectieven te bieden bij de vormgeving van hun huis. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden – met hefschuifdeuren van SCHMIDT.

 

Schmidt schuifsystemen

 

Al meer dan 60 jaar kwaliteit

Het succesverhaal van het huidige SCHMIDT begon in 1950 toen Arthur Schmidt een traditionele meubelmakerij startte. In 1975 nam zijn zoon Josef Schmidt het bedrijf over. Hij richtte zich op de productie van kunststof kozijnen, waarbij de nadruk steeds meer kwam te liggen op de vervaardiging van speciale bouwelementen.
Vanaf 1976 legde SCHMIDT zich toe op de productie van hefschuifdeuren. Een belangrijke mijlpaal was de ontwikkeling van een speciaal, eigen profielsysteem in 1990. Dit was een van de vele innovatieve ideeën die ervoor gezorgd hebben dat SCHMIDT nu een van de toonaangevende specialisten voor hefschuifdeuren in Europa is.
In al die jaren zijn we niet alleen trouw gebleven aan onze vestigingsplaats maar ook aan onze principes, namelijk het maken van kwaliteitsproducten waarbij de wensen van onze klanten centraal staan. Dit is mogelijk dankzij het gebruik van de modernste productietechnologieën en testmachines, maar vooral ook door het vakmanschap en de betrokkenheid van ons ervaren personeel.

 

schmidt Sittard

 

Nieuwe mogelijkheden, optimaal wooncomfort.

SCHMIDT-hefschuifdeuren zijn een architectonisch vormgevingselement en blikvanger in één. Ze laten de grenzen tussen binnen en buiten versmelten: de leefruimte wordt groter, de natuur wordt geïntegreerd in het woonlandschap en de woonkwaliteit neemt toe. Onze hefschuifdeuren zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren, en kunnen met talrijke veiligheidsvoorzieningen worden uitgerust. Ze worden speciaal op maat gemaakt en bieden optimaal comfort, maximale veiligheid en een lange levensduur. De grote glazen elementen van onze hefschuifdeuren zorgen voor licht en levensvreugde en bieden tegelijkertijd bescherming tegen kou, lawaai en andere ongewenste invloeden van buitenaf.

De profielen van de hefschuifdeuren zijn smal uitgevoerd, waardoor het glasoppervlak groot is en een optimale transparantie is gegarandeerd. Comfortabel is ook de bediening, die dankzij de beproefde beslagtechniek eenvoudig in gebruik is.

Ondanks het slanke en elegante design onderscheiden SCHMIDT-hefschuifdeuren zich door een optimale stabiliteit, een maximale slagregendichtheid en een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. De hefschuifdeuren van het systeem QuinLine® 84 zijn zelfs geschikt voor passiefhuizen.

 

SCHMIDT-hefschuifdeuren staan voor een geheel nieuw woongevoel – tussen grenzeloze vrijheid en aangename behaaglijkheid.

 

 

Blader door de folder