Friday, May 17, 2024

ISC

ISC deurdorpels

ISC, innovatief in duurzame bouwelementen

ISC is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van innovatieve, duurzame kunststof bouwelementen. Maak kennis met onze isolerende dorpels en ventilerende Movair. 

We voelen ons dan ook als een vis in het water in de turbulente wereld van de bouw die niet stilstaat en waar oplossingen voor duurzaamheid en milieu zich in sneltreinvaart ontwikkelen.
Met onze revolutionaire raam-en onderdorpels geven we een belangrijke impuls aan de laatste ontwikkelingen in de houten- en kunststof kozijnen industrie. Tevens zijn we een belangrijke schakel in de innovatieve ontwikkelingen van isoleren en ventileren van woningen en gebouwen.

ISC staat nooit stil in de wereld van de bouw. Met de kennis en het vakmanschap wat we in huis hebben is het ontwikkelen van innoverende producten een continu proces waarmee we een bijdrage leveren aan een duurzame verantwoorde toekomst.

ISC. daar kun je op bouwen voor de toekomst.

 

ISC Profielen
Met onze revolutionaire raam- en onderdorpels geven we een belangrijke impuls aan de laatste ontwikkelingen in de houten- en kunststof kozijnen industrie. Tevens zijn we een belangrijke schakel in de innovatieve ontwikkelingen van isoleren en ventileren van woningen en gebouwen.

Bluestone onderdorpel!
Maak kennis met de nieuwste generatie composiet onderdorpels van ISC Profielen: Bluestone. Deze onderdorpels zijn samengesteld uit GVC glasvezelcomposiet en bevat een compleet nieuwe techniek met uni-directionele glasvezel.

Movair
Tocht, koudeval en een slechte binnenluchtkwaliteit zijn voor veel mensen helaas een bekend probleem. Movair+ biedt dé oplossing voor deze problemen. Deze ventilerende onderdorpel leidt verse buitenlucht namelijk op een comfortabele manier naar binnen. Zo ontstaat er een gezond binnenklimaat. Movair+ is het kozijn dat ademt. 

 


 

Contact

  • ISC BV
  • Heidebloemstraat 1, 5482 ZA Schijndel
  • Postbus 311, 5480 AH Schijndel
  • T: +31 (0)73-611 06 14
  • F: +31 (0)73-611 06 01
  • info@isc-nl.com
  • Web: isc-nl.com