Wednesday, April 24, 2024

VDA Geveltechniek

 

geveltechniek

 

VDA Geveltechniek B.V. voor al uw hang- en sluitwerk in kozijnen, deuren en ramen

 

 

Wie zijn wij:

VDA geveltechniek is een bedrijf gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met ramen, deuren en schuifpuien.
Of het nu gaat om het beveiligen hiervan, een klacht, storing of advies, reparatie en onderhoud, bij ons bent u op het juiste adres!
TRIAL LESSON – GALLARATE — TDS The Dance School | Dance and Fitness School Caronno Pertusella buying anabolic steroids quaregna cerreto, inaugurated playground and fitness area of piazza vitale rosazza. videos & photos | the biellese
Met een groot scala aan artikelen in ons magazijn kunnen wij u ook voorzien bij het vervangen van uw bestaande hang-en sluitwerk.

 


Contact:

geveltechniek

Adres: Meerval 11, 4941 SK Raamsdonksveer

Tel: 0162 511 720

Email: info@vda-geveltechniek.nl

 


Reparatie:

Raam, deur of schuifpui defect.

Als uw raam, deur of schuifpui niet meer functioneert dan is dit vervelend. Wanneer deze niet meer sluit geeft dit een onveilig gevoel. Het kan ook nog zijn dat u niet naar buiten kunt als blijkt dat de deur niet meer open gaat. VDA Geveltechniek B.V. is hier in gespecialiseerd en kan u daar bij helpen.

lees meer ….

 


Onderhoud kozijnen:

Ieder kozijn heeft onderhoud nodig

Uit ervaring blijkt dat hang & sluitwerk t.b.v. aluminium, kunststof en houten ramen en deuren regelmatig onderhoud nodig hebben. Als dit niet gebeurt dan zal na verloop van tijd de functie van het beslag niet meer optimaal zijn. Dit kan tot gevolg hebben dat delen vast gaan zitten of erger nog, defect raken en uw raam of deur niet meer openen of sluiten. Kortom, uw kozijnen hebben op het gebied van hang & sluitwerk onderhoud nodig.

lees meer …

 


 

Inbraakpreventie:

270 inbraken per dag

Een inbraak duurt vaak maar 30 seconden. Een woning met het Politie Keurmerk is uitstekend beveiligd. Het inbraakrisico daalt zelfs met 95%. Een inbreker heeft een hekel aan lawaai en lang werk. Slechts 1% van de inbraken vindt plaats via ruitbreuk. Van de ca. 120.000 inbraken per jaar is 90% gelegenheidsinbraak, dat met klein gereedschap wordt uitgevoerd. Een klasse 1 inbraakwerendheid moet de inbreker 3 minuten kunnen weerstaan en dat is in de meeste gevallen voldoende.

lees meer …

 

 


Onze merken:

VDA merken

 


Onze producten:

Op onze website staat een ruim assortiment hang- en sluitwerk. U kunt via ‘Producten’ het desbetreffende product zoeken. Wanneer u het juiste product heeft gevonden, kunt u dit via de website bestellen. Naast ieder product vindt u een formulier net zoals op de afbeelding rechts.

Hier kunt u hang & sluitwerk bestellen

 

Met een magazijn van 1600 m2, kunnen we meer dan 14.000 verschillende artikelen uit voorraad leveren


 

Onze Blogs: