Tuesday, February 20, 2024

Reparaties hang-en sluitwerk schuifkiepsysteem

Wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met ramen, deuren en schuifpuien. Of het nu gaat om het beveiligen van een raam, deur of schuifpui, een klacht of storing, advies of onderhoud, bij ons bent u op het juiste adres! Uit ervaring blijkt dat hang en sluitwerk van kunststof en aluminium ramen en deuren regelmatig onderhoud nodig hebben. Als dit niet gebeurt, dan zal na verloop van tijd de functie van het beslag na verloop van tijd niet meer optimaal zijn. Dit kan tot gevolg hebben dat delen vast gaan zitten of erger nog, defect raken en uw raam of deur niet meer open of dicht gaat. Kortom, uw kozijnen hebben op het gebied van hang en sluitwerk onderhoud nodig.

 

 

Wij denken graag met u mee! 

  

HAUTAU HKS 150Z / 150 S schuifkiepsystemen

VDA-Geveltechniek B.V. heeft oplossing gevonden en denkt met u mee!

Heeft u thuis een schuifkieppui van het merk Hautau, HSK 150Z / 150 S en werkt deze niet meer. Dan hebben wij misschien wel de oplossing voor u! Het betreft hier het herstellen en vervangen van de gaffel en/of meenemer van:

 

Uit onze eigen ervaringen en de vragen vanuit onze klanten is gebleken dat deze twee onderdelen kunnen afbreken wanneer er te veel kracht uitgeoefend wordt op de hendel. Wanneer dit afbreekt kan het ervoor zorgen dat u de schuifpui niet meer kunt bedienen en niet meer in of uit kunt. Door het ontwikkelen van deze twee producten kunnen we dit probleem simpelweg verhelpen en onze klanten voorzien van een nette en gemakkelijke oplossing. Dat kan vanaf nu eenvoudig verholpen worden met het vervangen van deze onderdelen.

  • Schuifkieppui hoeft niet gedemonteerd te worden;
  • Eenvoudig te vervangen met schroevendraaier, beitel en hamer;
  • Producten zijn vervaardigd uit aluminium
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Artikel 110693 meenemer
  • Artikel 910340 Gaffel

Voor eventuele technische ondersteuning kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers van de afdeling verkoop staan u graag te woord.

 

Check gauw de instructievideo’s hieronder!

 

 

 

Ps. Vergeet niet regelmatig je hang- en sluitwerk te controleren en te onderhouden!

 VDA GEVELTECHNIEK
bedrijfspagina