Tuesday, February 20, 2024

MACO Zilverlook-Evo

Evolutie in oppervlaktebescherming

Zilverlook-Evo: Uniek en standaard

Wij zijn experts op het gebied van corrosiebescherming.
Met jarenlange ervaring, uitgebreide knowhow en onze creating innovation; de stimulans om te innoveren en voortdurend onze producten te verbeteren, presenteren
wij onze nieuwste oppervlaktebehandeling: MACO Zilverlook-Evo.

Dit betekent dat onze stalen of ZAMAK-beslagsystemen optimaal beschermd worden tegen milieu-invloeden en gebruikssporen. Tevens zorgt het ervoor dat het beslag nog soepeler en langduriger in gebruik is. De zelfherstellende en zelf smerende eigenschappen maken het beslag, wereldwijd uniek.

 

Het MACO EVO-effect

Een oppervlaktebescherming met zelf herstellend vermogen? Dat is het MACO Evo effect. Net als bij de menselijke huid, geneest het zichzelf. Tribologie. De nanocapsules die in het oppervlak zijn verwerkt fungeren als reservoir voor smeermiddelen en corrosieremmende stoffen.

Als het oppervlak wordt beschadigd, door bijvoorbeeld de montage (bijvoorbeeld een krasje van een accuschroevendraaier), komen stoffen vrij in de nanocapsules en deze vullen de krassen weer op – nog voordat er roest kan ontstaan. Deze extra oppervlakte behandeling smeert het beslag (zelfsmerend) onder mechanische belasting. Dit is uniek in de industrie.

Een nieuwe generatie en evolutie in de oppervlaktetechniek voor de bescherming en duurzaamheid van het beslag. En een waardevoordeel voor de de markt. 

 

 

 

 

Zilverlook-EVO: de nieuwe standaard

Zilverlook-EVO: het resultaat van onze decennialange ervaring met onze eigen galvanische zink coating, nu gecombineerd met tribologische afdichting. De montagedelen van staal of zamak zijn gegalvaniseerd, gepassiveerd en verzegeld met een laagje nanocapsules. Dit biedt bescherming en een gelijkmatige edele uitstraling.

De optimaal op elkaar afgestemde lagenstructuur verhoogt de levensduur en de corrosiebestendigheid. De gebruikers profiteren van het extra bediencomfort en gebruiksgemak dankzij nog betere smeer- en glij-eigenschappen.
Het MACO EVO effect met zelfsmering en zelfhelende vermogen is de kers op de taart op de premium kwaliteit van het MACO Zilverlook beslag.

Het voordeel voor u als verwerker: het uiterlijk is ongewijzigd. Er is geen zichtbaar verschil. Het Zilverlook beslag geniet sinds jaar en dag een erg hoge waardering door de goede oppervlaktebehandeling. Nu met de inloop van Zilverlook EVO artikelen wordt het MACO beslag op nog hoger niveau getild op het gebied van technische en innovatieve ontwikkeling

 

FOLDER

folder maco zilverlook beslag

  

bedrijfspagina