PRO-DOOR Huisdeurscharnieren

PRO DOOR Deurscharnieren voor kunststof

Het driedelige scharnierenprogramma biedt veel keus: van een eenvoudig op te schroeven scharnier voor zijdeuren tot een hoogwaardige rolscharnier voor hoofdingangsdeuren. De driedimensionale verstelbare scharnier is verkrijgbaar voor kunststof woning- en utiliteitsbouw, met een deurgewicht tot 120 kg. De gepatenteerde kogellager met asstift verhindert dat de deur gaat zakken. Alle drie de deurscharnieren kunnen in drie dimensies worden ingesteld en zijn af te stellen.

 

 

Het juiste scharnier voor de juiste deur. MACO deurscharnieren voor huis- en toegangsdeuren hebben een draagvermogen tot een deurgewicht van 120 of 160 kg. Deze kwaliteit draagt bij aan de goede werking van een deur. Zonder zorgen open en sluiten, voor vele jaren. Kies daarom voor deurscharnieren waarop u kunt vertrouwen.

 

Type deurschanieren

T120P PLUS Türband: Blokscharnier 2-delig 120 kg
T160P PLUS Türband: Blokscharnier 2-delig / 3-delig 160 kg
T160R PLUS Türband: Rollenbandscharnier 3-delig 160 kg

Voor kunststof treft u hier de blok- en rollenbandscharnier aan: licht te verwerken; veelzijdig inzetbaar en optisch aansprekend. De plusmodellen zijn premium oplossingen voor scharnieren wanneer men beslist op basis van veiligheid. Ze zijn onbreekbaar omdat ze gemaakt zijn van aluminium. De nietroestende veiligheidsstift maakt het scharnier corrossievrij.

 

 

T120P Plus

PRO-DOOR deurscharnier Maco T120P Plus
PRO-DOOR deurscharnier Maco T120P Plus

De hoogwaardige blokscharnier voor huis- en zij-ingangsdeuren tot 120 kg, biedt extra veiligheid met een inbraakwerendheid van SKG2 (en weerstandsklasse RC2).

 • In hoogte te verstellen: + 4 / -1 mm
 • Zijdelingse verstelling: + / – 4 mm
 • Aandrukverstelling: + 1,5 / – 1 mm
 • CE Klasse 13

T160P Plus

PRO-DOOR deurscharnier Maco T160P-Plus
PRO-DOOR deurscharnier Maco T160P-Plus

Voor bijzonder massieve huis- en toegangsdeuren, geschikt tot 160 kg. De T160P Plus is een extra krachtig scharnier met extra veiligheid tot weerstandsklasse RC2 en inbraakwerendheid van SKG2. Dit scharnier is in een driedelige versie beschikbaar, wanneer extra stabiliteit gevraagd wordt.

 • Hoogteverstelling: + 4 / -1 mm
 • Zijdelingse verstelling: + / – 4 mm
 • Aandruksverstelling: + 1,5 / – 1 mm
 • CE Klasse 14

 

T160R Plus

PRO-DOOR Deurscharnier Maco T160R-Plus
PRO-DOOR Deurscharnier Maco T160R-Plus

 

De rollenbandscharnier is een design scharnier voor hoogwaardige deuren welke voldoet aan extra veiligheidseisen tot 160 kg waar het scharnier onopvallend aanwezig is. Het biedt inbraakwerendheid tot weerstandsklasse RC 2 en SKG2 en een extra veiligheidsset voor naar buitendraaiende deuren. De dichting wordt dankzij de verschroeving in de overslag, niet onderbroken.

 • Hoogteverstelling : + 4 / -1 mm
 • Zijdelingse verstelling : + / – 3 mm
 • Aandrukverstelling: 0 / – 1 mm
 • CE Klasse 14

Lees alles verder en download folders en technische fiches

 

 


 

rollenband scharnier maco
Folder

 

bedrijfspagina