Monday, July 15, 2024

MOVE: Nieuw schuifsysteem MACO Hautau haalt SKG2

 

Uit de koker van dé specialisten op het gebied van schuifsystemen, MACO en Hautau, komt het slimme en flexibele schuifsysteem: de MOVE. Een ware synergie voor nieuwe marktkansen en interessant voor de totale keten. Van architecten tot verwerkers tot eindgebruikers want het staat o.a. voor ontwerpvrijheid, slimme montage, prettige bediening en veilig wonen. Sinds vrijdag 26 augustus is dit schuifsysteem in Schema A en C gecertificeerd met inbraakweerheid klasse SKG2. Dus Ready to Move!   

 

De oplossing in schuifbeslag
Een goede beweging dat is het slimme schuifbeslag van MACO en HAUTAU. Zijn eenvoudige en snelle montage maakt het tot een unieke oplossing. Het scoort punten door een enorm tolerantiebereik. Ook overtuigend zijn de vrije keuze van de greeppositie en de mogelijkheid om speciale formaten te bouwen. Bovendien maakt Move serieproductie mogelijk. Het is simpelweg: boren, aanleggen en inschroeven.

 

Slim en soepel

Is de wens het raam te openen voor ventilatie ook al staat de vensterbank vol of wil men een handig bovenraam in de badkamer, ook dan is de Move een slimme keuze. Dit nieuwe schuifelement biedt de oplossing door de ruimtebesparende parallelstand. De kierstand biedt bescherming tegen het onbedoeld openschuiven en vergemakkelijkt de ventilatie. Doordat de greep aan alle vier de zijden van de vleugel kan worden geplaatst is er een grote flexibiliteit in ontwerp. En speciale formaten zijn ook geen enkel probleem. De Move geeft ruimte in de ruimste zin des woords.  

maco Hautau Move

 

Luxe voor privé en openbare gebouwen

Een kwaliteit die soepele en feilloze bediening waarborgt zonder enige moeite – zelfs bij verschillende gebruikers, zoals openbare gebouwen zoals hotels. De scheiding van schuif- en vergrendelingstechniek is hiervoor verantwoordelijk. Dit is uniek in de markt en onderscheidt Move.

 

Serieproductie zonder afbreuk te doen aan kwaliteit

Het geoptimaliseerde schuifsysteem heeft een goede afdichting en waterdichtheid door de aantrek en omtrekafdichting in een speciaal ontwikkeld kunststofprofiel. Absolute dichtheid – zelfs in serieproductie. Met Move wordt luxe, standaard en kiest men voor een duurzame oplossing met een lange levensduur.

 

Praktische installatie

De montage is eenvoudige en efficiënt met standaardgereedschap. Prettig voor de verwerking is de hoge tolerantie van maximaal +/- vijf millimeter. In combinatie met het MACO Multi-Matic beslag kan de centrale vergrendeling vrij ontworpen worden met bestaande voorraadonderdelen – dit optimaliseert het voorraadbeheer. Klembare sluitdelen aan de greepzijde zijn in hoogte verstelbaar. Dit kan ook in ingebouwde toestand achteraf worden ingesteld. Deze voorinstel-/afstelmogelijkheden functioneren ook perfect na het laden en het transport en besparen tijd bij de installatie van de elementen in het gebouw.

 

HAUTAU MOVE: Simpelweg overtuigend

  

MACO staat op Polyclose met een stand van 100m2 volop met innovaties.

Sinds vorige week is de MOVE SKG2 gecertificeerd dus het uitproberen waard op Polyclose.
Kom deze al onze innovaties zelf ontdekken!