Friday, May 17, 2024

HR

Welkom bij HR Vliegenramen en -deuren

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van aluminium vliegenramen, vliegendeuren, schuifvliegendeuren, rolhorren en plissés op maat. Onze producten zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en ze blinken uit in kwaliteit en duurzaamheid. We bieden kwalitatief hoogstaande producten aan, gerealiseerd door een team van meer dan vijfendertig goed opgeleide, vak- bekwame medewerkers. Geïnteresseerde bezoekers krijgen een rondleiding in onze vernieuwde toonzaal en productiehal met de benodigde technische uitleg. 

 

HR vliegenramen

 

Neem een kijkje op deze website en indien je vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.
Op deze website vind je meer informatie over onze producten met de bijbehorende foto's.

  

 

Contactgegevens:

HR vliegenraman

Haltstraat 88
3900 Pelt

Tel.: 0032 (0) 11 66 16 67
Fax: 0032 (0) 11 66 44 15
E-Mail: info@hrvliegenramen.be

Website: hrbvba.be

 

  

HR Vliegenramen werd 30 jaar geleden, in 1989, opgericht door Ronny Hendrikx in Neerpelt.

Ondertussen bestaat ons bedrijf uit 60 goed opgeleide medewerkers.

We zijn gespecialiseerd in het maken van aluminium vliegenramen, vliegendeuren, schuifvliegendeuren, rolhorren en plissés op maat. Gedurende de jaren hebben we ons aanbod sterk uitgebreid. Waar er in het begin slechts keuze was uit drie kleuren, namelijk wit, bruin en natuurkleur, bieden wij onze producten momenteel aan in alle RAL-kleuren (ook matte en structuurlakken). Om deze service te garanderen beschikken we over een moffeloven in onze productie.

Het volledige productieproces van de vliegenramen, vliegendeuren en schuifvliegendeuren wordt op onze werkplaats uitgevoerd. Zowel het lakken, zagen en het monteren van de profielen als de eindafwerking nemen we voor onze rekening. Onze pijlers zijn kwaliteit en duurzaamheid. HR streeft naar vernieuwing en modernisering waardoor nieuwe producten ons productengamma uitbreiden. 

 

In ons bedrijf beschikken we over een grote opslagruimte. Aan de hand van dagelijks transport met meerdere vrachtwagens garanderen we een continue levering. Ons afzetgebied situeert zich over heel België. Het vast cliënteel bestaat dan ook uit meer dan 800 bedrijven. De laatste jaren breiden we ons cliënteel gestaag uit naar de buurlanden. Dankzij onze gunstige locatie in het Nolimpark te Overpelt en met behulp van verschillende regionale verdelers, kunnen we onze klanten een uitstekende service en na-service aanbieden.

Door een constante optimalisatie van onze producten, zijn deze geëvolueerd van een luxeproduct twintig jaar geleden naar een standaardproduct vandaag de dag. Door onze jarenlange ervaring en doordachte visie is HR Vliegenramen marktleider in de sector en dat zullen we in de toekomst blijven bevestigen.  

Producten gamma

Vliegenramen

vliegenraam HR
link vliegenramen

Vliegendeuren

vliegendeur HR
link vliegendeuren

Rolhorren

rolhorren HR
link rolhorren

Schuifvliegendeuren

schuifvliegendeur HR
link schuifvliegendeur

Plissés

plisse HR
link naar plisses