Tuesday, February 20, 2024

HR Vliegenramen @ Polyclose 2024

Met de volgende editie van Polyclose voor de deur, is dit het perfecte moment om even terug te blikken op de editie van vorig jaar. Het was onze eerste deelname aan deze Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek, en het bleek een buitengewoon succes te zijn.

De herinneringen aan vorig jaar zitten nog vers in ons geheugen. We hebben met enorm veel enthousiasme onze stand bemand en hebben de kans gekregen om al onze gewaardeerde klanten te ontmoeten, en bovendien hebben we vele nieuwe contacten kunnen leggen. Het was een geweldige gelegenheid om ons bedrijf en onze producten te presenteren aan een breed publiek.

 

 

En raad eens? De volgende editie komt er alweer aan!
Zien we jou daar? Markeer deze data zeker in je agenda: 17, 18 en 19 januari.
We kunnen niet wachten om je persoonlijk te begroeten op onze stand.


 

Een nieuwe investering om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren

 

Bij HR Vliegenramen geloven we in voortdurende verbetering en innovatie. We zijn dan ook verheugd om ons meest recente project met je te delen – onze splinternieuwe moffeloven! Deze investering vertegenwoordigt niet alleen een enorme sprong voorwaarts in productiecapaciteit, maar ook in milieuvriendelijkheid

Uitgebreide productiemogelijkheden

Met de aanschaf van deze nieuwe moffeloven hebben we onze productiecapaciteit kunnen verveelvoudigen. Dit betekent dat we nu in staat zijn om meer vliegenramen en -deuren te produceren dan ooit tevoren. We zijn enorm trots op deze vooruitgang, omdat het ons in staat stelt om nog beter aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen.

 

HR moffelen alu

Van oven naar moffelstraat

Vroeger hadden we een moffeloven, maar nu kunnen we eigenlijk spreken van een hele moffelstraat! Deze indrukwekkende installatie stelt ons in staat om een grotere hoeveelheid profielen tegelijkertijd te behandelen, met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.

Energiezuinig en milieubewust

Een van de belangrijkste voordelen van onze nieuwe moffeloven is dat hij veel energiezuiniger is. Hij verbruikt beduidend minder gas, wat niet alleen goed is voor onze operationele kosten, maar ook voor het milieu.

Maar daar houdt het niet op. Onze moffeloven beschikt over een geavanceerd recuperatiesysteem. Dit betekent dat alle poeder die niet perfect op de profielen is gespoten, wordt herbruikt voor volgende bestellingen. Als gevolg hiervan is ons afvalpoeder met de helft verminderd. Dat maakt onze productie niet alleen milieuvriendelijker, maar ook minder verspillend.

We zijn ontzettend blij met onze meest recente investering, en de uitbreiding van onze capaciteit zorgt voor kortere wachttijden en producten van topkwaliteit, wat jou als klant alleen maar ten goede komt.

 

 

HR vliegenramen en vliegendeuren
bedrijfspagina