Tuesday, February 20, 2024

RIO bestelplatform op POLYCLOSE

Renson schakelt digitale versnelling hoger met RIO bestelplatform

Op 17, 18 & 19 januari vindt Polyclose opnieuw plaats, de grootste beurs in de Benelux voor alles rond ramen en deuren, zonwering en façade. Renson verwelkomt je graag in hall 1 op stand 1220

Ontdek hoe we samen met jou verder wil groeien dankzij innovaties doorheen het volledige productgamma, steeds met oog op duurzaamheid en design. Onze collega’s stellen er ook graag onze nieuwe digitale tools voor, waarmee we jou efficiëntie helpen verhogen en onze services zullen versterken. 

 

Duurzame innovatie blijft bij Renson niet beperkt tot productontwikkeling.  Voor een efficiëntere organisatie en opvolging van de bestellingen over productie tot levering en service gaat men er op hetzelfde elan verder met de productafdelingen ventilatie, zonwering en gevelbekleding. Met het digitale RIO platform zetten ook die – in navolging van de outdoor living afdeling begin ‘21 – op 8 januari een volgende grote stap in een transparantere samenwerking met jou als professionele klant. En dat levert je een  aantal belangrijke voordelen op:

 

RIO bevat steeds de actuele prijzen. Zo ben jij bij elke offerteaanvraag meteen zeker van correcte prijzen, in complete transparantie.

Van zodra aangemeld in RIO en krijg je je persoonlijk dashboard te zien, met al je lopende projecten in 1 oogopslag. In real time, waar je ook bent. Gebruiksvriendelijke filters helpen je om snel statussen of andere gegevens terug te vinden.

In de online configurator met inzicht in de brutoprijzen stel je elke oplossing op maat samen. Helder en praktisch. Dankzij gerichte vragen kom je er snel tot een gepersonaliseerd resultaat.

Parameters zoals afmetingen en producttype kan je eenvoudig wijzigen, zodat je snel varianten op een offerte kan aanvragen. 

Nauwgezet opvolgen wordt kinderspel. Want bij de definitieve bestelling krijg je – naast een concrete levertermijn – meteen ook alle andere, nuttige info over je bestelling. Ook van offertes en serviceaanvragen heb je op elk moment een actuele status.

 

 

 

Renson - Creating healthy spaces
Polyclose

Growing together in…

Met een ervaring van 115 jaar ontwerpt Renson innovatieve, energiebewuste concepten om gezonde, comfortabele leef- en werkomgevingen te creëren. Ontdek onze innovatieve producten en diensten voorgesteld op Polyclose. Laat je leiden langs onze verschillende pijlers, die garant staan voor gezamenlijke groei en die onze innovaties op het gebied van ventilatie, zonwering en gevelbekleding demonstreren.

 

Benieuwd? Kom er alles over te weten op onze stand 1220 op Polyclose.

 

BEDRIJFSPAGINA