Monday, July 15, 2024

Nieuwe Renson site ‘ademt’ buitenleven

Uniek ‘NOA outdoor living’ inspiratiepark kers op de taart van nieuwe Renson outdoor site

 

Meer dan 30 high-end partners inspireren met totaalbeleving

 

Met NOA outdoor living opent vanaf november het meest complete inspiratiepark voor ‘buitenleven’ zijn deuren in Kruisem (België). Een unicum, want NOA brengt er op 30.000 m² meer dan 30 high-end merken samen in 12 tuinen. Die geven een indrukwekkend, maar tegelijk ook realistisch beeld van de eindeloze mogelijkheden op het vlak van buitenleven.

NOA outdoor living

30.000 m² inspiratie in een groene oase
‘Buitenleven’ is ‘in’, niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven en overheden. Het totaalplaatje is daarbij steeds vaker het belangrijkste criterium voor een geslaagd ontwerp. En net dat was het idee achter dit unieke inspiratiepark: bezoekers onderdompelen in totaalbeleving door op één locatie verschillende outdoor living merken te combineren en tot leven te zien komen in de meest uiteenlopende, compleet aangeklede tuinen.

Van moderne stadstuin over luxueuze villa met zwembad en pool house, wellness buitencomplex of comfortabel tuinkantoor tot een toegankelijk groenplein in de stad of bij een hotel. De groene oase die NOA outdoor living geworden is, geeft een realistisch beeld van de eindeloze mogelijkheden op het vlak van buitenleven aan iedereen die op zoek is naar inspiratie. En dat in 12 tuinen – zowel commerciële, publieke als residentiële – op een oppervlakte van maar liefst 30.000 m².

Hilde Baekelandt, commercial & concept manager NOA: “Hier beleef je outdoor living zoals je dat nergens anders kan: de sfeervolle tuinen, vormgegeven volgens de laatste innovaties en trends, bieden architecten, ontwerpers, planners, designers en hun klanten een bijzondere en ongezien inspirerende blik op buitenleven.”

 

Accent op inspiratie en beleving, niet op verkoop
NOA outdoor living wil bezoekers dus in de eerste plaats inspireren en oriënteren. Hier bezoek je geen verkooppunt of een klassieke showroom, wel een plek om op een ontspannen manier je blik te verruimen en ideeën op te doen. Krijgen projecten hier concreet vorm? Dan kan je contact opnemen met één van de meer dan 30 partners om je eigen ‘buitenleefruimte’ in de praktijk te helpen uitwerken.

Noa outdoor linving

 

Meer dan 30 high-end outdoor living merken
Het unieke van NOA outdoor living zit hem in de bijzondere synergie tussen de meer dan 30 gespecialiseerde outdoor living merken die er hun schouders onder zetten. Dit inspiratiepark heeft zijn naam dan ook niet gestolen.

Catherine Degreef, manager NOA: “Net zoals Noah ooit alle dieren verenigde in zijn ark, brengen wij hier meer dan 30 high-end outdoor living merken samen in een prachtig belevingspark.”

In het indrukwekkende park – het werk van tuin- en landschapsarchitect Buro Groen en conceptbureau Maister – ontdek je buitenmeubilair van Extremis, Royal Botania en Coco Wolf, vloerbedekking van Schellevis, Duofuse en Vande Moortel, houten terrassen en omheiningen van Carpentier, akoestisch materiaal van Petac, tv-schermen van Caerus Vision, luidsprekers van Escape, verlichting van Bega en Kreon, elektronische oplossingen van Niko, buitendouches van Axor, sauna’s, bubbelbaden, spa’s en meer van Alpha Wellness, buitenkeukens van Cubic Outdoor Living, barbecues van Ofyr, matten en bezems van Rizz, tiny houses en modulaire leef- en werkruimtes van Amani Spaces, pakketbrievenbussen, poorten en laadpalen van eSafe, zonwering en buitenleefruimtes van Renson en Corradi, tapijten van Limited Edition, bomen en struiken van Van den Berk, binnenplanten van Nature at Work, green walls van Sioen, outdoor stoffen van Sunbrella, planten- en bloempotten van CosaPots, tuindecoratiehaarden van Planika en buitenspiegels van Deknudt Mirrors.