Wednesday, April 24, 2024

Renson ‘energy solutions’ @ Batibouw

De goedkoopste energie is de energie die je niet verbruikt

 

Beter voorkomen dan genezen? Het geldt absoluut ook voor je energiefactuur. Ventilatie en zonwering behoren in ieder geval tot de duurzame ingrepen die je helpen besparen op energie voor verwarming én koeling. Op Batibouw kom je er alles over te weten op de Energy Solutions stand in Paleis 7. Renson leert je er hoe je gratis natuurelementen als licht en lucht slim kan inzetten om te voorkomen dat je energiefactuur de pan uitswingt. Want de goedkoopste energie is de energie die je niet verbruikt.

 

Ventilatie, buitenzonwering en nachtkoeling

Slimme ventilatie op maat van je leefpatroon, die enkel meer gaat ventileren waar en wanneer dat nodig is in huis, buitenzonwering die voorkomt dat het binnen te warm wordt en inbraakwerende nachtkoelingsroosters met ingebouwd muggengaas om je ramen op warme dagen ’s nachts zorgeloos te kunnen open laten. Kwestie van optimaal gebruik te maken van de koelere nachtlucht om het binnenshuis gratis te laten afkoelen. Dit zijn de oplossingen waarmee Renson je concreet helpt om energie te besparen. Maar het gaat zelfs nog verder, want met de screens opgetrokken, kan je in de winter en tussenseizoenen toch blijvend van de gratis zonnewarmte genieten in huis.

 

 

renson batbouw

 

Bezoek Renson in Paleis 7 op de ‘Energy Solutions’


 

Comfortabel en stijlvol buiten leven kan in elk seizoen

 

Reikhalzend uitkijken naar die eerste barbecue van het jaar of naar het eerste aperitief op je terras of in de tuin? Of eindelijk opnieuw buiten kunnen sporten en ontspannen? Onder een Renson terrasoverkapping hoef je daarmee niet langer te wachten tot de zomer echt start.

De outdoor living-oplossingen van Renson vervroegen én verlengen je momenten om echt ‘buiten te leven’. Breek uit je cocon en geniet met alle comfort van binnen van het ‘buiten zijn’ in zowel de lente, zomer, herfst als zelfs de winter.

 

Van terrasoverkapping naar extra buitenleefruimte

Het zijn de eindeloze uitrustingen en accessoires die van je terrasoverkapping een echte buitenleefruimte voor het hele jaar maken. Dat vertrekt van een dak met kantelbare lamellen, vrijstaand, in- of aangebouwd. Open of sluiten doe je naar gelang het weer: zon, wind of regen. Maar daar begint het ook pas …

  • Extra beschutting tegen regen en wind? Glazen schuifwanden, verticale Fixscreen-zonwering, Loggia schuifpanelen of een vaste wand: het kan allemaal om je terrasoverkapping tot echte ‘buitencocon’ om te toveren.
  • Ook op kortere en minder zonnige dagen tot lang in de avond buiten kunnen tafelen? Geen probleem. Ingebouwde led-verlichting, verwarmings- en audio-elementen houden het ook buiten lekker knus, sfeervol en gezellig.

 

Outdoor living op het ritme van de trends

Kleuren, samenstelling en eindeloos veel accessoires… het zou je voor minder keuzestress opleveren bij de aanschaf van een terrasoverkapping. Daarom bracht Renson in samenwerking met trendwatcher Hilde Francq (Francq Colors) de trends op het vlak van kleuren, texturen en materialen van vandaag en morgen in kaart en vertaalde die naar totaalconcepten voor buitenleven. Dat leverde 6 complete ‘design styles’ voor outdoor living op. Stuk voor stuk consequente en harmonieuze totaalplaatjes voor je terrasoverkapping / buitenleefruimte, de opties én de aankleding.

 

Sporten in open lucht: zoveel aangenamer!

Fietsen op rollen, krachttraining, yoga of evenwichtsoefeningen hebben 1 ding gemeen: je hoeft er in principe je huis niet voor uit. Of toch? Is het niet veel aangenamer om buiten aan je fysieke gezondheid te werken? Onder een Renson terrasoverkapping kan dat het hele jaar door in optimale omstandigheden. Vraag maar aan Remco Evenepoel en ploegmaats

 

Renson Batibouw

 

Bezoek Renson outdoor in Paleis 5 op stand 530.
Van 1 maart t.e.m. 15 april 2023 profiteer je bovendien van interessante promoties op zowel
screens als terrasoverkappingen