Monday, July 15, 2024

Lecot is eerste Renson Service Partner.

Renson bouwt zijn dienstverlening verder uit met het Renson Service Partner-label. Dat kwaliteitslabel is een garantie voor doorgedreven expertise en professionele service. “We vragen veel inzet en aandacht voor kwaliteit bij onze servicepartners. Met dit keurmerk zetten we daar een erkenning tegenover, samen met ondersteuning op vlak van opleiding, wisselstukken en meer”, zegt Dieter Bodvin van Renson.

 

Lecot service partner Renson

 

Het Renson Service Partner-label beantwoordt een dubbele vraag uit de sector. Enerzijds zoekt de professionele klant ondersteuning vanuit de sector voor service van doekzonwering. Anderzijds wil de eindgebruiker zorgeloos genieten van zijn Renson-product, onder meer dankzij de garantie op vakkundige nazorg. Naast het gebruik van hoogkwalitatieve Renson-producten staat het Service Partner-label voor ervaring, knowhow en vakmanschap in na-service en onderhoud.

Lecot service partner Renson

Nog betere ontzorging van klanten

“We zijn verheugd onze partner Lecot als eerste Renson Service Partner aan te kondigen”, zegt Dieter Bodvin, Head of Services bij Renson. “Zij waren meteen enthousiast om dit engagement aan te gaan. Sterke partners, zoals Lecot, laten ons toe volledig te focussen op het ontwikkelen en blijven verbeteren van hoogwaardige doekzonwering. De Service, gaande van herstellingen, beschikbaar stellen van onderdelen, installatie en onderhoud is namelijk in goede handen, bij de ervaren en vakkundige techniekers. En zo geniet de eindklant maximaal van zijn investering.”

 

 

Lecot is al enkele jaren premium verdeler van Renson. Maar daar stopt het niet. Naast een eigen plaatsingsdienst, stond Lecot ook al in voor vakkundig onderhoud van onder meer de Panovista Max. “Deze extra diensten werden erg positief onthaald bij onze klanten. Reden genoeg om de ondersteuning op na-service en onderhoud uit te breiden, tot alle types verticale doekzonwering van Renson”, zegt Bernd Roos, afdelingsverantwoordelijke ventilatie en zonwering bij Lecot.

 

Ondersteuning voor optimale service

Om hun eerste Service Partner te ondersteunen in hun missie van totale ontzorging, reikt Renson praktische tools aan. Zo kreeg het team van Lecot een speciale opleiding die alle skills en kennis bijbracht om het label goed te voeren en in de markt te zetten. Daarnaast komt er in de Lecot-winkels een prominente hoek met handige servicekoffers en wisselstukken, wat hen tot officieel Service Point transformeert. Dat laat professionele klanten toe snel en accuraat in te grijpen bij problemen op de werf en alle types verticale screens optimaal te onderhouden, voor een lange levensduur.

  

Renson zonwering zonnewering