Wednesday, April 24, 2024

Kawneer

De gevel is het visitekaartje van ieder gebouw en met aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen krijgt ieder gebouw een unieke uitstraling.

Kawneer ontwerpt en ontwikkelt modulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen. Deze modulaire gevelsystemen bieden eenvoud in ontwerp en productie. Mastering Simplicity is daarom het credo.

Met kantoren in Noord-Amerika, Europa, Azië en Zuid-Amerika behoort Kawneer tot de wereldtop op het gebied van aluminium profielsystemen en is onderdeel van moederbedrijf Arconic. Het hoofdkantoor van de North East Europe regio is gevestigd in Harderwijk en vanuit daar worden de Belgische, Luxemburgse, Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse en Tsjechische markten bediend.

Kawneer beschikt over een team van échte aluminium specialisten die architecten, projectadviseurs en technical engineers ondersteunen en adviseren gedurende het gehele bouwproces. Vanuit deze expertise worden moeilijke gevelvraagstukken omgezet naar praktische en duurzame oplossingen. Van tekentafel naar oplevering. Van wens naar realiteit.  

 kawneer aluminium

Algemene bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam:            Kawneer
Pay off:  Mastering Simplicity
Adres:       Archimedesstraat 9
Postcode:                     3846 CT
Plaats:                     Harderwijk

Telefoonnummer:  0341 46 46 11

URL website:     www.kawneer.nl

E-mailadres:    kawneer.benelux@arconic.com

  

Kawneer systemen

 

kawneer ramen en deuren Kawneer schuifdeuren

Kawneer gevels Kawneer accessoires

  

kawneer website

Kawneer serviceplein  Kawneer downloadcenter

  

Bedrijfs video

  

onze Blogs: