Wednesday, February 21, 2024

TIJDSWINST IN OPTIMA FORMA

Hang- en sluitwerk specialist Winkhaus en aluminium systeemhuis Kawneer hebben de handen ineen geslagen.
Samen zullen zij vanaf 1 februari 2021 de Belgische markt betreden met een
productcombinatie van aluPilot beslag voor Kawneers aluminium raam- en deursystemen waar tijdswinst centraal staat.

 

Waarbij Winkhaus in de wereld van het raam- en deurbeslag een begrip is, is Kawneer dat in de wereld van de aluminium raam-, deur- en gevelsystemen. Modulairiteit staat hoog in het vaandel bij beide partijen en dat biedt de perfecte match. Een match die de verwerker een tijdswinst oplevert van maar liefst 50%. En dat scheelt dus ook aanzienlijk in de kosten.

 

Mastering Simplicity

Met de modulaire aluminium systemen voor ramen, deuren en gevels van Kawneer maakt het niet uit wat het uitgangspunt is van uw ontwerp, of dat nu esthetiek is of functionaliteit. Het modulaire systeem is zo bedacht dat onafhankelijk van de functionele eigenschappen de vormgeving aan de buitenzijde hetzelfde blijft. Het is deze modulariteit die zorgt voor een eenvoudige en snelle montage, Mastering Simplicity.

 

Efficiënte beslag montage

Het innovatieve beslagsysteem aluPilot van Winkhaus reduceert de tijd voor het produceren van aluminium ramen en zo worden ook de productiekosten aanzienlijk verminderd.
Het beperkt aantal arbeidsstappen, voorgemonteerde onderdelen en dat er slechts drie gereedschappen nodig zijn maakt de montage van het raambeslag zeer eenvoudig.

‘Wij zijn er trots op dat wij in de wereld waar tijd geld is deze unieke bijdrage kunnen leveren aan de markt, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van ons aluminium product’, aldus Koen van D’Huynslager, Technical Sales Advisor van Kawneer.

‘Samen met de hoogwaardige aluminium profielen van Kawneer vormt ons beslagsysteem aluPilot een perfecte symbiose. Daardoor zijn projecten met de hoogste eisen aan moderne architectuur en innovatieve functies realiseerbaar’ benadrukt Markus Maedje, Hoofd Verkoop Aluminium van Winkhaus.

 

Net als de profielsystemen van Kawneer is ook het aluPilot beslag systeem volledig modulair, wat dus samen de ideale combinatie vormt en de verwerker alle vrijheid geeft om te voldoen aan de wensen van de klant.
Over Kawneer

kawneer raamambassadeur alu ramen en deuren
klik naar bedrijfspagina

Kawneer, onderdeel van Arconic, is een wereldspeler op het gebied van aluminium ramen, deuren en gevels. In de Benelux werken zo’n 150 medewerkers aan het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van aluminium profielsystemen. Het heeft een speciaal, eigen test- en trainingscentrum waar Kawneer testen en metingen verricht op de (bestaande) profielsystemen en klanttrainingen geeft. Met projecten in de Benelux als The Edge, Pontsteiger, Paviljoen Circl en Project Sluishuis in de portefeuille, draagt Kawneer bij aan unieke architectuur.
Over Winkhaus

Winkhaus

Met innovatieve producten en competente service overtuigt het familiebedrijf Winkhaus al meer dan 160 jaar zijn klanten. Momenteel heeft Winkhaus bij vijf Duitse vestigingen en bij de internationale vestigingen ca. 2.100 medewerkers in dienst. Wereldwijd worden de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de intelligente systeemoplossingen van Winkhaus voor ramen, deuren en toegang op prijs gesteld.

 

In heel Europa hebben Winkhaus-systemen voor aluminium ramen en deuren bewezen dat ze uitstekend geschikt zijn voor projecten met verschillende toepassingen en groottes. De beproefde en veelzijdige oplossingen besparen waardevolle productietijd en verhogen de efficiëntie in de bouw. Samen met de gekwalificeerde adviesservice van Winkhaus ontstaat voor de klant een echte meerwaarde. Deze kan de doorslag geven om met succes te opereren op sterk concurrerende markten.

 Contact

Vanaf 1 februari 2021 is het aluPilot beslag voor de Kawneer raam-, deur- en gevelsystemen beschikbaar en vanuit voorraad leverbaar. Wilt u van te voren meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Koen van D’Huynslager (Kawneer) of Hans Slabbekoorn (Winkhaus).

Koen van D’Huynslager
koen.vandhuynslager@arconic.com
+00 32 472 94 03 73

Hans Slabbekoorn
hans.slabbekoorn@winkhaus.de
+00 31 6 835 935 54

 
 

kawneer raamambassadeur alu ramen en deuren
bedrijfspagina