Friday, May 17, 2024

DeWolf

 

Ramen en Deuren De Wolf-Durnez is gespecialiseerd in renovaties, maar ook nieuwbouwprojecten zijn ons niet vreemd.

Het vervangen van ramen en deuren staat bij vele verbouwers bovenaan op de ‘to do’-lijst. Zeer belangrijk bij het vervangen van ramen is dat het isolatievermogen van de woning aanzienlijk verhoogt. Ook het vervangen van voordeuren is zeer belangrijk wanneer u een uitstekende warmte-isolatie en hoge veiligheid wenst. Met de nodige vakkennis helpen we u uw ramen en deuren samen te stellen volgens uw smaak en stijl.

Wij leveren ook profielen voor passief woningen.

Wij beschikken over 2 kranen, waardoor wij profielen ook over daken kunnen liften.

U hebt renovatie of bouwplannen.
Een niet te onderschatten onderneming!


U zoekt advies en prijzen over buitenschrijnwerk?
Of gaat U voor het intense plezier van comfortabel buitenleven?

Wij helpen je graag verder.

 

Wij staan voor:

→ Goed advies (vooraf en achteraf)
→ Betaalbare kwaliteit
→ Verzorgde plaatsing
→ Vakkundige afwerking

 

 

DE WOLF DURNEZ RAMEN EN DEUREN

 

PVC Ramen

PVC is dé populairste grondstof voor ramen en de meest milieuvriendelijke keuze. PVC ramen zijn budgetvriendelijk en optimaal warmte-isolerend, zonder dat je hoeft in te boeten op de esthetische waarde. Deze ramen zijn geschikt voor elke stijl en smaak.

PVC geeft uw woning een elegant en modern uitzicht. Ook in landelijke woningen zijn PVC ramen nauwelijks van houten ramen te onderscheiden. PVC ramen zijn heel makkelijk in onderhoud. En bovenal heeft PVC een enorm isolerend vermogen omdat PVC een water- en winddicht materiaal is. Door nieuwe ramen te laten plaatsen, die veel beter isoleren dan de bestaande, kan u enorm veel op uw verbruik besparen en zullen de energiekosten fors dalen. Met PVC ramen wordt energiezuinigheid pas écht realiteit.

Voor de PVC ramen doen we een beroep op het merk Veka. Zij zijn niet toevallig wereldleider in hun vakgebied: hun ramen zijn sterk isolerend en overal toepasbaar. Zij bieden een zeer uitgebreid gamma aan kleuren, vormen en stijlen. PVC ramen zijn van nature wit, maar de kleurmogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Ga je voor de beste prijs-kwaliteit, kies dan PVC ramen!

 

 

Aluminium ramen

Aluminium is een zeer sterk materiaal en 100% recycleerbaar. Het strakke profiel van een raam in aluminium zorgt voor een heel moderne en stijlvolle uitstraling. Welk type woning u ook hebt, op esthetisch vlak scoort aluminium altijd. Aluminium ramen zijn zeer robuust: ze verslijten of vervormen niet, behouden hun kleur en zijn bovendien beschermd tegen inbraak.

Voor de aluminium ramen werkt Ramen en Deuren De Wolf met het Belgische topmerk Reynaers Aluminium. Zo kunnen we ramen op maat leveren, aangepast aan jouw behoefte. Reynaers is dé toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve, duurzame profielen in Europa. Aluminium ramen zijn slank en elegant, maar toch superstevig en bieden ook een uitstekende isolatie. Die kwaliteiten maken van aluminium hét materiaal voor de architectuur van vandaag.

Een aluminium raam is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is één van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk. Het slanke profiel van aluminium ramen garandeert bovendien maximum lichtinval.  

Laat de zon nu maar schijnen!

 

 

Afwerking

Buiten het plaatsen of vervangen van uw ramen en deuren zorgen wij ook voor de nodige randafwerking.

 

Rolluiken

Ze verhogen aanzienlijk het comfort van de gebruiker.
Rolluiken bieden zowel thermische als akoestische isolatie.
In de zomer houden ze de zon en bijgevolg de warmte buiten, in de winter houden ze dan weer net de warmte binnen.
Ze verminderen ook gevoelig straat – en omgevingslawaai.
Daarnaast bieden ze extra privacy en geven ze een verhoogd gevoel van veiligheid.
Rolluiken verlengen de tijd nodig om in een woning binnen te dringen aanzienlijk.
Ten slotte kunnen ze kamers compleet verduisteren, ideaal voor langslapers.

Een grote diversiteit aan kleuren en afwerkingmogelijkheden zorgen ervoor dat de rolluiken kunnen worden aangepast aan elke architectuur en passen in elk interieur.

Inbouwrolluiken:
of traditionele rolluiken w
orden geplaatst bij nieuwbouw in een daarvoor voorziene opening boven het raam. De rolluikkast kan achteraf door de schrijnwerker zeer mooi worden afgewerkt: hierbij combineert u de voordelen van een rolluik met de esthetiek van de woning. Inbouwrolluiken zijn een ideaal middel om de isolatie van de woning te verbeteren en werken geluidsbesparend.

Voorzetrolluik:
Uw woning is niet voorzien van rolluiken en u wenst meer privacy, een betere isolatie, extra beveiliging tegen inbraak? Wij bieden u een gans gamma aan voorzetrolluiken. Deze zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en vormen. Voorzetrolluiken zijn bovendien makkelijk te plaatsen op alle woningen!

Opbouwrolluiken:
of combirolluiken worden in de werkplaats op de ramen gemonteerd. De afwerking kan volledig worden afgestemd op deze van de ramen. Ideaal bij nieuwbouw of renovatie. De kast is goed geïsoleerd en kan eventueel voorzien worden van ventilatierooster(s). Dit product is eveneens verkrijgbaar in opbouwscreens.

 

 

Vliegenramen

Vliegenramen, vliegendeuren en vliegenschuifdeuren

Onze vliegenramen worden steeds vervaardigd uit aluminium.
Het grote voordeel is dat onze vliegenramen ‘vaste vliegenramen’ zijn en dus altijd op het raam blijven staan. Dit doordat ze met klemmetjes aan de buitenkant van het raam worden geklipst. De vliegenramen zijn gemakkelijk uit te halen voor onderhoud en zijn verkrijgbaar in de ralkleuren waardoor ze een mooi geheel vormen met het raam.

Naast vliegenramen zijn ook vliegendeuren en vliegenschuifdeuren verkrijgbaar

Ons vliegengaas behoudt, eenmaal opgespannen, steeds zijn vormvastheid en kan aangepast worden aan specifieke wensen van de klant, bv petscreen of Clearview gaas:

 

 

Beglazing

De glasheldere aanpak

Comfort, licht, schoonheid, veiligheid en rust 

Door de talrijke eigenschappen Een doordachte keuze voor een beter woongenotdie de hedendaagse beglazingen vandaag meekrijgen, leent glas zich tot allerlei functies.
Denken we aan warmteisolatie, bescherming tegen geluidshinder, inbraakvertraging, UV- bescherming, zonnewering en, zeer belangrijk, de mogelijkheid om een persoonlijk cachet aan uw woning mee te geven.

Welk ook uw comforteisen zijn, de juiste glascombinatie zal uw woongenot beduidend verbeteren. Wij helpen u zoeken naar de doordachte en meest geschikte keuze van beglazing voor uw woning, uw gezin, voor Uzelf..

 

Een doordachte keuze voor een beter woongenot

Traditioneel is de primaire functie van glas het daglicht binnen te laten en ons daarbij te beschermen tegen al te kwalijke weersinvloeden..

Je beglazing is veruit het beste en nuttigste bouwmateriaal aan je woning. 

Vraag daarom raad bij uw vakman …

Thermobel Top Ug1.1
Thermobel Advanced Ug1.0
Thermobel Energy 1.0
Tripple 0.5/0.8
Stratobel (inbraakwerend veiligheidsglas)
Phonibel (akoestisch veiligheidsglas)
Stopray (zonwerend glas)

Al deze beglazingen bestaan in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Eveneens kunnen we verschillende beglazingen met elkaar combineren zodat de mogelijkheden bijna grenzeloos zijn.

Ook kunnen al deze beglazingen uitgevoerd worden met kleinhouten in de spouw, die mogelijk zijn in verschillende vormen, maten en kleuren.

 

 

 

Waarom kiezen voor Ramen en Deuren De Wolf-Durnez?

        Uitstekende thermische en akoestische isolatie

        Supereenvoudig om te onderhouden

        Zeer veel kleurmogelijkheden

        Brand- en inbraakveilig

        Voor elke bouwstijl de gepaste oplossing op maat

        Onberispelijke plaatsing en afwerking

        Meer dan 15 jaar ervaring