Friday, May 17, 2024

Reynaers aluminium

Reynaers Aluminium
Oude Liersebaan 266
B-2570 Duffel

@: Info@reynaers.be

www.reynaers.be
www.nieuweramen.be
www.nieuweveranda.be


Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s. Reynaers laat zich bij dit proces leiden door energie-efficiëntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu.

Naast het verkopen van een aantal standaardoplossingen ontwikkelt Reynaers ook op maat voor zowel particuliere, commerciële als industriële projecten. Onze kwalitatieve systemen voldoen aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie. Naast een leverancier is Reynaers ook een waardevolle partner voor architecten, fabrikanten, installateurs, projectontwikkelaars, investeerders en eindgebruikers.

Reynaers Aluminium werd opgericht in 1965 en telt vandaag 2000 werknemers in 40 landen wereldwijd. Reynaers exporteert naar meer dan 70 landen op 5 continenten. Het bedrijf, met hoofdkwartier in Duffel, draaide in 2017 een jaarlijkse omzet van 426 miljoen euro.


 

DESIGN EN KLEUREN
Eén van de grote troeven van aluminium zijn de eindeloze designmogelijkheden van het materiaal. Aluminium ramen, deuren of gevelsystemen kunnen met gebogen profielen geproduceerd worden in bijna elke maat. Daarom is aluminium geschikt voor grote raampartijen met driedubbele beglazing. Aluminium leent zich tot de meest diverse bouwstijlen zoals een functionele, renaissance of steel look. Daarnaast is aluminium beschikbaar in meer dan vierhonderd kleuren. Zelfs bicolor ramen behoren tot de mogelijkheid. Je ramen hebben langs de binnenkant een andere kleur dan langs de buitenkant. Bij Reynaers Aluminium is alles aanwezig om perfect te matchen bij de stijl van je woning.

ENERGIE
Sinds het Kyotoprotocol is  de aandacht voor het algemeen energieverbruik sterk toegenomen. Ook Reynaers Aluminium is begaan met het milieu en investeert tijd in het verbeteren van de energie-efficiëntie van je woning. Het resultaat is dat de nieuwste reeks profielen al anticipeert op de toekomstige Europese energieregelingen voor nieuwbouwwoningen of renovatieprojecten. Daarnaast is Reynaers pionier in oplossingen om luchtdicht te bouwen, passiefconstructies en toepassingen voor lage-energie woningen. Allemaal ingrepen die het energieverbruik doen afnemen en zeker een extra reden om voor aluminium te kiezen.

VEILIGHEID
Een andere reden om voor aluminium te kiezen is de veiligheid die het materiaal biedt. De profielen en aanverwante systemen zijn inbraakwerend, brandwerend, rookwerend en zelfs kogelwerend beschikbaar. Daarom volgt Reynaers Aluminium van dichtbij elke technische ontwikkeling op vlak van veiligheid en worden de systemen steeds aangepast aan de internationaal geldende regels. Een extra pluspunt is dat deze veiligheidsopties geen limieten vormen bij de keuze van de stijl of kleur van je ramen.

 

DUURZAAMHEID
Reynaers Aluminium is er zich van bewust dat ondernemingen een belangrijke rol spelen in de milieuzorg en besteedt hier dan ook veel aandacht aan. Als je kiest voor aluminium ramen van Reynaers kies je voor een duurzaam materiaal. Aluminium is namelijk voor 100% recycleerbaar.

PRIJS/KWALITEIT
Aluminium heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. In tegenstelling tot wat vaak verteld wordt is aluminium niet noodzakelijk duurder dan andere materialen. Aluminium is een perfecte lange termijn investering. Reynaers Aluminium biedt systemen van hoge kwaliteit. Daarom wordt er tien jaar garantie op het aluminium en vijf jaar op de lak en accessoires geboden. De kwaliteit die Reynaers Aluminium levert wordt ook gewaarborgd door het netwerk van Reynaers Partners en Installers die instaan voor een professionele instalatie en begeleiding tijdens heel het proces.

COMFORT
Comfort is een belangrijk aspect in een hedendaagse woning. Aluminium schrijnwerk zorgt mee voor je dagelijkse comfort. Aluminium vergt weinig onderhoud, beperkt de binnendringing van geluid en werkt isolerend.

AKOESTIEK
Akoestiek wordt een steeds belangrijker aspect bij het kiezen van ramen en deuren. Steden zijn dichter bevolkt, het verkeer is serieus toegenomen. Allemaal elementen die maken dat het verminderen van lawaai binnen in een gebouw belangrijk is.


U vind onze producten verder op deze site onder volgende berichten:

 


Contacteer een vakman in uw buurt voor verder advies en een gratis prijsaanbieding

 kader_alubourgeois kader_geral kader_gerydehaes kader_goos kader_iveslievens kader_jbs kader_lathi kader_lima kader_lux kader_naturama kader_nijs kader_ramenconcept kader_vds kader_vz      GM ramen Arendonk