Monday, July 15, 2024

Reynaers Aluminium wint de prestigieuze Red Dot Award 2021 met MasterPatio

Reynaers Aluminium wint de prestigieuze Red Dot Award 2021 met MasterPatio

 

Dit jaar nam Reynaers Aluminium met MasterPatio voor de eerste keer deel aan de wedstrijd … en ze hebben een prijs in de wacht gesleept! De Red Dot Award is een van de meest prestigieuze productdesignwedstrijden ter wereld en elk jaar wordt er reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe winnaars.

 

MasterPatio, het nieuwste schuifsysteem van Reynaers Aluminium, werd bekroond in de categorie Interior Design Elements (bij gebrek aan een afzonderlijke categorie voor buitendesign- of bouwproducten). De oplossing krijgt ook een plaatsje in het Red Dot Yearbook 2021, op de digitale tentoonstelling die vanaf deze week toegankelijk is en op een fysieke tentoonstelling in het Duitse Essen.

 

De woorden van de jury spreken voor zich:

“Het design van het MasterPatio-schuifdeursysteem slaagt erin om de strengste duurzaamheidseisen te combineren met uitstekende isolatiewaarde en een duidelijke designtaal.”

 

MasterPatio

Deze nieuwe generatie schuifdeuren hebben een strak design en bieden topprestaties met superieure thermische isolatie en verbeterd productie- en installatiecomfort. MasterPatio is compatibel met MasterLine 8 en biedt talloze ontwerpmogelijkheden. Reynaers werkt nauw samen met architecten, constructeurs en consumenten, en speelt met MasterPatio in op hun belangrijkste behoeften, zowel bij de productontwikkelingen als bij hun projecten. 

 

masterpatio
meer weten over Master Patio (klik op foto)

 Reynaers aluminium
bedrijfspagina