Sunday, May 19, 2024

Deurtrekkers in RVS & RAL

ARTITEC, hoogwaardig RVS deurbeslag.

Artitec is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardig RVS deurbeslag en aanverwante accessoires. Onze deurkrukken en deurgrepen worden wereldwijd toegepast in grootschalige vastgoedprojecten, woningbouw en de utiliteitsbouw.

Zeker op veiligheidsgebied hebben we bij Artitec een naam hoog te houden. Ons anti-kerntrekbeslag behoort tot het beste dat de markt de bieden heeft en is bovendien het meest voordelige RVS veiligheidsbeslag dat er is. 

 

 

Functioneel raam- en deurbeslag kan tegelijkertijd heel mooi zijn. Dat bewijzen onze raam- en deurkrukken speciaal voor de woningbouw: ongelooflijk degelijk, veilig en prachtig vormgeven. 

 

Architecten en bouwers 

Onze klanten zijn architecten bouwers die hoge eisen stellen aan het raam- en deurbeslag in hun gebouwen op het gebied van technische eigenschappen én design. Dit geldt niet alleen voor Nederlandse projecten, u vindt onze producten over de hele wereld, van België tot Dubai. Dat wij keer op keer geselecteerd worden om voor dergelijke grote projecten raam- en deurkrukken, deurgrepen maar ook beldrukkers en briefplaten te leveren zegt genoeg over het vertrouwen van onze klanten in de producten en dienstverlening van Artitec. 

 

   NIEUW!

Alle trekkers nu ook verkrijgbaar in elke RAL kleur.

 

Klik op flyer om te openen

 

      

 

Wilt u meer weten over de producten van Artitec?
Neem dan vandaag nog contact op met Santens metaalwaren.