Tuesday, May 21, 2024

eSafe by Santens

Een pak eenvoudiger

Onvindbare pakjes, natgeregende kranten … herkenbaar? Mensen bestellen steeds meer en vaker online, maar onze brievenbussen kunnen niet volgen. We kopen online voor ons gemak, maar moeten dan toch veelal de baan op om onze aankoop op te halen.

eSafe heeft er zijn missie van gemaakt om een oplossing te bieden voor elk type gebouw om brieven en pakjes 24/7 thuisgeleverd én opgehaald te krijgen. Mét oog voor design. Want de oprit of inkomhal is nu eenmaal het visitekaartje van elk gebouw.

  • Geen onnodig huisarrest meer voor het opwachten van je pakjes
  • Geen over en weer geloop meer naar postkantoor, locker of afhaalpunt
  • Geen discussies meer met buren of werkgevers over de aflevering van je pakjes

 

santens logo

 

Met een eSafe maak je het jezelf een pak eenvoudiger!

 

eSafe Nexus

eSafe Nexus

De nieuwe Nexus pakketbrievenbus springt eruit dankzij zijn praktische indeling met apart postvak en groot volume voor pakjes.

Een verwijderbare binnenplaat zorgt er zelfs voor dat je het aparte postvak ook kan inruilen voor nog meer capaciteit voor pakjes. Het deurtje met discreet cijferslot bevindt zich achteraan, waardoor niets een superstrakke look in de weg staat. Net zoals alle overige eSafe pakketbrievenbussen is ook de Nexus opgebouwd uit duurzaam en stevig 3 mm dik aluminium, gelakt in een RAL-kleur naar keuze.

 

 


 

esafe brievenbussen voor pakjes

 


 

Bekijk nu onze aanbieding eSafe in onze nieuwe folder

Santens folder