Friday, May 17, 2024

Santens | bedrijfskleding & PDM

 

Persoonlijke Beschermingsmiddelen van hoogstaande kwaliteit.
Veiligheid op de werkplek, beter voorkomen dan genezen.

Oplossingen op maat. Bekijk ons aanbod!

 

Klik op folder

 


Sinds 2 jaar hebben we hard gewerkt aan de verdere uitbouw van de kledij en PBM afdeling. Bestaande collecties werden geëvalueerd en nieuwe fabrikanten werden aangetrokken. Er werd geopteerd om enkel met A-merken in zee te gaan, die elk op zich een meerwaarde bieden.

 

We personaliseren jou werkkledij

Zet uw bedrijfsnaam in de verf door deze op uw werkkledij te laten drukken of borduren voor een maximaal effect van uw bedrijfsprofiel.
Uw persoonlijke T-shirt in alle kleuren en maten tegen uitzonderlijke prijzen.

 

WERKSCHOENEN

Voor de werkschoenen werd voor het Italiaanse merk Sixton gekozen. Sixton Peak heeft ruim 25 jaar ervaring en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Dankzij doorgedreven vakbekwaamheid, research, design en innovatie zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

 

WERKKLEDIJ

De drie bestaande merken, Snickers, Blåkläderen Dassy blijven opgenomen in het assortiment. Deze drie fabrikanten vullen elkaar goed aan. Hierdoor kunnen we een breed publiek voorzien van de gepaste werkkledij, al of niet voorzien van bedrijfslogo’s. Deze werkkledij is aangevuld met de betere bovenkledij van het merk Printer, dat al jaren synoniem staat voor kwaliteit. Printer biedt 17 verschillende kledingstukken aan die afgestemd zijn van kleur en tot maar liefst 5XL leverbaar zijn. Voor grotere dossiers kunnen we voortaan ook in de gekende merken, zoals Fruit of te loom , B&C en vele andere, competitieve prijzen aanbieden.

 

PBM

Voor de Persoonlijke Beschermingsmiddelen, afgekort P.B.M. is er een ruim Moldex assortiment bij gekomen (ademhalings-en oorbescherming). Evenals Edge, voor veiligheidsbrillen, hoofdbescherming en valbeveiliging.
Onze handen zijn de kwetsbaarste lichaamsdelen van ons lichaam. Het dragen van de juiste handschoenen is daarom een Must. Bepaalde handschoenen moeten voldoen aan de hoogste veiligheidsnorm categorie 3 ( bescherming tegen onomkeerbare of dodelijke risico’s). De samenwerking met het A-merk Guide, evenals hun expertise zijn een grote meerwaarde voor Santens. Guide is een wereldmerk en biedt voor elke job de gepaste werkhandschoen.

EHBO voor industrie of camionette

 

Optische veiligheidsbril op sterkte

 

 


Bezoek onze bedrijfspagina