Friday, May 17, 2024

Santens = Service


D a g e l i j k s e    f r a n c o    l e v e r i n g

 

 ⇒ meer dan 50.000 producten op voorraad

 ⇒ Onze medewerkers behandelen uw order met de grootste zorg

  Vandaag besteld voor 12u = morgen geleverd

 ⇒ Meer dan 500 innovatieve topleveranciers

 ⇒ Franco leveringen

 ⇒ Dagelijkse leveringen

 ⇒ Eigen transport voor een nog betere service

 


Transport:
Santens Metaalwaren hebben meer dan 50.000 producten in voorraad. Vandaag besteld is de dag erna geleverd, waar en wanneer u het wil, bij u in uw atelier of op de werf bij uw klant.

Sterke voorraadpositie: 
Het aanbod van Santens Metaalwaren, IJzerwaren Vertommen en Santens Dhondt omvat liefst meer dan 50.000 producten uit voorraad. Ongetwijfeld vindt u in dat omvangrijke assortiment beslag, machines en elektrische gereedschappen exact wat u nodig hebt. Is dat toch niet het geval, dan gaan wij meteen op zoek naar het passende product en bestellen dit speciaal voor u. Zo ervaart u dat u, als onze klant, koning bent. 

Bestiften cilinders:
Wij begeleiden u bij het opmaken van uw cilindercombinatie of sluitplan en zorgen voor het bijmaken van extra sleutels en het verlengen van cilinders.
De eigen hoogwaardige veiligheidscilinder CILLOC Q6 van Santens Metaalwaren, is voorzien van slijtvaste materialen en een geavanceerde 12-stiften techniek met extra patent op anti-namaak beveiliging. Dit systeem is zeer geschikt voor woning- en utiliteitsgebouwen en een belangrijke troef voor inbraak preventie.

Automatisatie:
Santens Automatics, distributeur en elektrotechnisch installateur van automatisaties en elektronisch bouwbeslag, is onze afdeling gespecialiseerd in automatisatie van poorten, deuren, rolluiken, draai- en schuifhekken en toegangscontrolesystemen. Zowel eenvoudige projecten als het beveiligen van één deur voor enkele personen als complexe security projecten met integrale beveiligingsproblematiek behoren tot onze kerntaken.

Kennis en kwaliteit gegarandeerd:
Het team van Santens, Vertommen en Dhondt deskundigen, zowel in de winkel als op de baan, geeft advies over ons compleet product assortiment. Continu worden onze productverantwoordelijken, vertegenwoordigers en toonbankmedewerkers opgeleid om hun kennis over bouwbeslag, machines en elektrische gereedschappen verder uit te breiden en die met u te delen. In samenwerking met onze leveranciers organiseren wij doorheen het jaar verschillende info avonden waarbij er telkens een opleiding plaats vindt van een bepaalde productlijn 

Krukkenshop:
Laat u verrassen door ons overzichtelijk en volledig aanbod deur- en meubelbeslag van hoge kwaliteit en verschillende stijlen. Onze Santens, Vertommen en Dhondt medewerkers begeleiden u doorheen onze grote deur- en meubelbeslag toonzalen met professioneel advies. Zowel in onze vestiging te Gent als in Brugge en Sint-Niklaas stellen wij een ruim assortiment ter beschikking. 

Catalogus & website / Bladercatalogus:
Santens Metaalwaren, IJzerwaren Vertommen en Dhondt Beslag & Techniek bieden u een ruim assortiment aan gereedschap, raam-, deur- en meubelbeslag aan. Onze catalogus is beschikbaar in papieren versie alsook online als bladerbare pdf.
Onze catalogus is ook digitaal beschikbaar. U kunt de catalogus volledig doorbladeren, eigen bladwijzers toevoegen en gemakkelijk zoeken naar de gewenste producten.


Renson Roosters op maat:

Het zagen op maat van verluchtingsroosters en aluminium profielen nemen wij graag voor onze rekening.
Hierdoor zijn verschillende kleuren uit voorraad leverbaar.


Brievenbussen:
Brievenbussen, huisnummers, naamborden…
Onze aluminium brievenbussen kenmerken zich door hun design en hun uitzonderlijke kwaliteit.
Voor appartementsgebouwen en meerdere woningen voorzien wij ook in de nodige groep brievenbussen. Contacteer onze dienst voor de door u gewenste vorm.

Projectbegeleiding door Santens:
Onze projectdienst volgt projecten op van A tot Z. Samen met u voorzien zij de beste oplossingen op maat van uw project.
Op locatie, op de werf of in onze winkel, overal staat onze projectdienst voor u klaar om uw project kwalitatief verder af te werken.
  • Sluitplannen
  • Automatisatie

 


 bekijk onze bedrijfspagina en andere berichten